Prima zi de grădiniţă a Prinţesei Charlotte. A fost condusă de Ducele şi de Ducesa de Cambridge

4 ianuarie, 2018
The Royal Family Attend Church On Christmas Day jpeg

Astăzi, 4 ianuarie, este prima zi de grădiniţă a frumoasei Prinţese Charlotte. Aşa cum au anunţat Ducii de Cambridge înainte de Crăciun, începutul de an 2018 avea să vină cu schimbări în viaţa prinţesei care va păşi pentru prima dată într-o clasă de la grădiniţă.

Este prima zi de grădiniţă a Prinţesei Charlotte.

Spre deosebire de fratele său mai mare, Prinţul George, care a mers la grădiniţa din Montessori, Charlotte ( 2 ani şi jumătate) a fost primită astăzi la o altă grădiniţă din apropierea reşedinţei Prinţului William şi a Ducesei de Cambridge, Catherine, care locuiesc acum la Palatul Kensington.

Atsfel, Prinţesa Charlotte va frecventa cursurile grădiniţei Willcocks din Londra. ”Alteţele Sale Regale au anunţat, în această dimineaţă, şi faptul că Prinţesa Charlotte va urma cursurile Grădiniţei Willcocks, din Londra, începând cu luna ianuarie a anului 2018”, era comunicatul oficial emis înainte de Crăciun de către reprezentanţii Familiei Regale.

Conform express.co.uk, Kate şi William şi-au condus în această dimineaţă fiica la grădiniţa pentru care vor plăti 12,550 de lire sterline pe an, deşi până acum nu au fost date publicităţii fotografiile de la eveniment, aşa cum s-a întâmplat în prima zi de şcoală a prinţului George.

Prinţul George şi Prinţesa Charlotte merg la instituţii de învăţământ diferite.

Alegerea unor instituţii de învăţământ diferite ar putea sugera, de asemenea, că Familia Regală a Marii Britanii vrea să îi pregătească ca la carte pe Prinţul George şi pe Prinţesa Charlotte, într-un mod diferit, pentru a se putea descurca mai târziu cu îndatoririle regale.

Foto: Arhiv OK!, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg