Prima zi de grădiniță a Prințesei Charlotte. A fost condusă de Ducele și de Ducesa de Cambridge

Astăzi, 4 ianuarie, este prima zi de grădiniță a frumoasei Prințese Charlotte. Așa cum au anunțat Ducii de Cambridge înainte de Crăciun, începutul de an 2018 avea să vină cu schimbări în viața prințesei care va păși pentru prima dată într-o clasă de la grădiniță.

Este prima zi de grădiniță a Prințesei Charlotte.

Spre deosebire de fratele său mai mare, Prințul George, care a mers la grădinița din Montessori, Charlotte ( 2 ani și jumătate) a fost primită astăzi la o altă grădiniță din apropierea reședinței Prințului William și a Ducesei de Cambridge, Catherine, care locuiesc acum la Palatul Kensington.

Atsfel, Prințesa Charlotte va frecventa cursurile grădiniței Willcocks din Londra. ”Altețele Sale Regale au anunțat, în această dimineață, și faptul că Prințesa Charlotte va urma cursurile Grădiniței Willcocks, din Londra, începând cu luna ianuarie a anului 2018”, era comunicatul oficial emis înainte de Crăciun de către reprezentanții Familiei Regale.

Conform express.co.uk, Kate și William și-au condus în această dimineață fiica la grădinița pentru care vor plăti 12,550 de lire sterline pe an, deși până acum nu au fost date publicității fotografiile de la eveniment, așa cum s-a întâmplat în prima zi de școală a prințului George.

Prințul George și Prințesa Charlotte merg la instituții de învățământ diferite.

Alegerea unor instituții de învățământ diferite ar putea sugera, de asemenea, că Familia Regală a Marii Britanii vrea să îi pregătească ca la carte pe Prințul George și pe Prințesa Charlotte, într-un mod diferit, pentru a se putea descurca mai târziu cu îndatoririle regale.

Foto: Arhiv OK!, Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA