Prima zi de școală cu Regina Letizia: soția lui Felipe a arătat ca o franțuzoaică în ținuta ei alb-negru

12 septembrie, 2023

Nu există ocazie în care Regina Letizia să dea greș cu alegerea sa vestimentară, iar prima zi de școală a fost un alt exemplu în acest sens.

Regina Letizia a Spaniei a fost deosebit de elegantă, ieri, când a inaugurat anul școlar la Santiago de Compostela.

regina Letizia profimedia 0804572683 jpg

Suverana în vârstă de 50 de ani și-a demonstrat simțul deosebit al stilului într-un ansamblu îndrăzneț, dar elegant, atunci când a vizitat o școală din nord-vestul Spaniei.

Ei bine, Letizia a purtat cu această ocazie un top cu dungi albe și bleumarin în stil parizian, de la Hugo Boss, cu mâneci trei sferturi. Pentru acest eveniment, spanioloaica a vrut să-și schimbe și coafura, alegând una mai jovială, și anume o coadă de cal joasă, care i-a dat un aer tineresc.

Letizia și-a completat outfitul cu o pereche de pantaloni de costum bleumarin, tot de la Hugo Boss, strânși în talia extrem de subțire cu o curea șic, și cu niște pantofi cu toc mic de la Isabel Abdo, din piele întoarsă și decupați la călcâie. Look-ul este foarte simplu și șic și poate fi adoptat de toate fashionistele, mizând pe trei piese esențiale: tricoul în dungi, pantalonul chino sau de costum și pantofii eleganți.

În timpul vizitei sale, soția Regelui Felipe al Spaniei a vizitat mai multe facilități școlare, inclusiv săli de clasă și curtea școlii. Ea a avut, de asemenea, o întâlnire cu educatorii și cu profesorii și și-a încheiat vizita cu o ieșire în fața școalii, pentru a-i saluta pe localnicii adunați acolo.

Regina Letizia a Spaniei este una dintre cele mai admirate femei regale europene când vine vorba de modă.

Fosta jurnalistă care s-a căsătorit cu Regele Felipe al Spaniei în 2004 și care i-a dăruit acestuia două fiice, pe Prințesa Leonor și Infanta Sofia, este lăudată în mod frecvent pentru bunul ei gust evident și stilul ei regal-șic.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg