Primele apariţii oficiale ale duceselor Kate şi Meghan. Cine a fost mai bine?

24 mai, 2018
BeFunky Collage jpeg

Toată lumea a discutat, zilele acestea, despre prima apariţie oficială a lui Meghan Markle în calitate de Ducesă de Sussex. Şi toată lumea a căzut de acord că aceasta şi-a cuminţit foarte mut stilul, ba chiar a copiat foarte mult din cel al cumnatei sale, Kate Middleton.

Prima apariţie a Ducesei de Sussex

În urmă cu două zile, Meghan Markle a apărut alături de soţul ei, Prinţul Harry, la un garden party care a avut loc la Palatul Buckingham, organizat în onoarea socrului ei, Prinţul Charles.

image

Cu această ocazie, Meghan Markle a purtat o rochie nude de la brandul Goat, la care a asortat pantofi, pălărie şi un plic în acelaşi ton. Nou veniţi în ţinuta ei au fost ciorapii deschişi la culoare, purtaţi pe sub rochie.

De celalaltă parte, în urmă cu şapte ani, Kate Middleton apărea pentru prima dată în postură de Ducesă de Cambridge la o lună de la nuntă, în mai 2011, atunci când ea şi Prinţul William îi primeau la Palatul Buckingham pe soţii Obama.

Mai 2011, Kate şi Michelle Obama

Prima apariţie oficială a Ducilor de Cambridge

În pozele de la eveniment putem observa o Kate deosebit de slabă, îmbrăcată tot într-o rochie nude, dar cu lungimea fustei deasupra genunchilor, da cu picioarele acoperite de dresuri.

Între timp, Kate şi-a ajustat lungimea fustelor, care nu mai urcă deasupra genunchilor, preferând de cele mai multe ori rochiile cu croială retro.

Foto Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg