Primele cadre cu burtica proeminentă a Pippei Middleton. Sora Ducesei de Cambridge a participat la French Open

29 mai, 2018
Pippa Middleton (enceinte) et son mari James Matthews lors des Internationaux de Tennis de Roland Garros à Paris jpeg

Am avut ocazia s-o vedem la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle, însă croiul rochiei era destul de permisiv, deci fotografiile obţinute nu erau tocmai concludente. Iată, însă, că imaginile surprinse la French Open cu sora Ducesei de Cambridge au fost mai mult decât explicite, demonstrând că Pippa este însărcinată, aşa cum se zvonise.

La Roland-Garros la Paris

N-a confirmat că e însărcinată, însă fotografiile obţinute de paparazzi au adeverit zvonurile. Pippa şi soţul ei, James Matthews, vor devenit părinţi pentru prima dată, la un an de la nunta lor. Se crede că Pippa e însărcinată în patru luni, aşadar ne putem aştepta ca bebeluşul ei să vină pe lume în toamna aceasta.

Primele cadre explicite cu burtica

Până atunci, însă, sora Ducesei de Cambridge pare că se simte perfect, nesuferind de stările de rău pe care le-a acuzat sora sa în primul trimestru de sarcină cu toţi copiii săi. Pippa a participat alături de soţul ei la French Open, fiind o pasionată de tenis. Îmbrăcată într-o rochie şic, semnată de Ralph Lauren, care se vinde cu 350 de lire sterline, Pippa a oferit ocazia curioşilor de a vedea primele fotografii cu burtica proeminentă.

Este însărcinată în patru - cinci luni

E pasionată de tenis

Ea şi-a completat look-ul cu o pălărie albă, sandale cu talpă înaltă şi o geantă asortată încălţărilorl Nelipsiţi au fost şi ochelarii, care au dat o notă şic ţinutei. La fel de elegant a fost şi soţul ei, James Matthews, care a purtat o cămaşă albă, ochelari de soare, pălărie albă, pantaloni bej, pantofi din catifea mov şi sacou asortat.

Însoţită de soţul ei, James Matthews

foto: heptaRecente pe Ok! Magazine

Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex