Primele fotografii cu Meghan Markle în rochia de mireasă. Este superbă

19 mai, 2018
Prince Harry Marries Ms  Meghan Markle   Windsor Castle jpeg

Mireasa a plecat de la Hotel Cleveland îmbrăcată toată în alb. Avea voalul pe faţă, iar alături de ea în maşină se afla mama ei, îmbrăcată în verde prăzuliu.

image

Meghan Marke este absolut strălucitoare în ziua nunţii sale cu prinţul Harry, iar toţi ochii sunt aţintiţi asupra miresei. Invitaţii de seamă aşteaptă cu nerăbdare sosirea lui Meghan Markle la capela St. George de la Windsor, mireasa fiind alături de mama sa, Doria Ragland, în cea mai importantă zi din viaţa ei. Meghan a ţinut să-şi acopere faţa cu un voal alb, aşa fiind surprinsă în primele fotografii cu ea în maşină. Meghan Markle a ajuns la Capela St. George unde va fi condusă la altar de către viitorul său socru, Prinţul Charles. Astăzi va deveni oficial soţia prinţului Harry. Meghan şi mama sa au venit în coloană oficială alături de Kate Middleton şi de prinţul George şi prinţesa Charlotte, dar şi ceilalţi cavaleri de onoare şi domnişoare de onoare.

image

Mama lui Meghan este emoţionată şi a fost surprinsă plâgând în biserică.

image

UPDATE

Ceremonia religioasă a prinţului Harry cu Meghan Markle are loc chiar în aceste momente la capela St. George de la Windsor, iar cei doi miri sunt emoţionaţi până la lacrimi. Mireasa este strălucitoare, iar în momentul în care a coborât din maşină a provocat ropote de aplauze în timp ce întreaga planetă o privea cu entuziasm. Rochia de mireasă a fost spectaculoasă, creată de Clare Waight Keller, fost director de creaţie de la Givenchy de un alb imaculat, sosirea lui Meghan fiind cel mai aşteptat moment al zilei. A coborât din maşina Rolls Royce Phanton IV - primul Rolls Royce al Reginei - purtând o rochie de mireasă alb imaculat.

image

Visul i s-a îndeplinit şi iat-o acum mireasă, pe punctul de a deveni membră a familiei regale. A ales un model simplu, cu mânecă lungă şi umerii goi, cu un corset care i-a pus în evidenţă talia subţire. A purtat o creaţie cu un touch contemporan, arătând ca o prinţesă din basme. Aceasta este prima rochie în care Meghan a defilat, mai târziu o va schimba cu un alt model pe care abia aşteptăm să îl vedem.

Se crede că rochia de mireasă creată special pentru Meghan a costat undeva în jurul sumei de de 100.000 de lire sterline - iar Meghan o va plăti singură, la fel cum a plătit-o şi Kate Middleton.

image

Iar ca mireasa să fie strălucitoare, a purtat şi nişte bijuterii cu o valoare inestimabilă. Meghan a optat pentru cercei discreţi cu diamante, de la Cartier, un model elegant şi rafinat şi o brăţară la fel de preţioasă. Diadema purtată de mireasă, alături de voalul foarte lung, au făcut-o să pară ca o prinţesă. A împumutat o diademă  de la Regina Elisabeta, Queen Mary Diamond Bandeau. Este un model cu diamante şi motive geometrice, care i-a aparţinut iniţial Reginei Mary, dar a fost purtată şi de prinţesa Margaret. Aproape fiecare mireasă din familia regală a purtat de-a lungul istoriei câte o tiară specială în ziua nunţii, aşa că nu este o surpriză că Meghan a optat şi ea pentru o astfel de piesă din vistieria regală.

Voalul a fost fascinant, confecţionat din mătase şi fixat pe tiară. Iniţial Meghan a apărut la biserică cu voalul pe faţă, dar la lungime nu l-a întrecut pe cel purtat de prinţesa Diana în ziua nunţii cu prinţul Charles. Cât despre make-up şi păr, au fost aranjate discret pentru a-i scoate în evidenţă frumuseţea naturală.

Foto cu mireasa şi întreaga nuntă în GALERIE!Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg