Primele fotografii cu Meghan Markle în rochia de mireasă. Este superbă

Citeste tot despre:

Mireasa a plecat de la Hotel Cleveland îmbrăcată toată în alb. Avea voalul pe față, iar alături de ea în mașină se afla mama ei, îmbrăcată în verde prăzuliu.

Meghan Marke este absolut strălucitoare în ziua nunții sale cu prințul Harry, iar toți ochii sunt ațintiți asupra miresei. Invitații de seamă așteaptă cu nerăbdare sosirea lui Meghan Markle la capela St. George de la Windsor, mireasa fiind alături de mama sa, Doria Ragland, în cea mai importantă zi din viața ei. Meghan a ținut să-și acopere fața cu un voal alb, așa fiind surprinsă în primele fotografii cu ea în mașină. Meghan Markle a ajuns la Capela St. George unde va fi condusă la altar de către viitorul său socru, Prințul Charles. Astăzi va deveni oficial soția prințului Harry. Meghan și mama sa au venit în coloană oficială alături de Kate Middleton și de prințul George și prințesa Charlotte, dar și ceilalți cavaleri de onoare și domnișoare de onoare.

 

Mama lui Meghan este emoționată și a fost surprinsă plâgând în biserică.

UPDATE

Ceremonia religioasă a prințului Harry cu Meghan Markle are loc chiar în aceste momente la capela St. George de la Windsor, iar cei doi miri sunt emoționați până la lacrimi. Mireasa este strălucitoare, iar în momentul în care a coborât din mașină a provocat ropote de aplauze în timp ce întreaga planetă o privea cu entuziasm. Rochia de mireasă a fost spectaculoasă, creată de Clare Waight Keller, fost director de creație de la Givenchy de un alb imaculat, sosirea lui Meghan fiind cel mai așteptat moment al zilei. A coborât din mașina Rolls Royce Phanton IV – primul Rolls Royce al Reginei – purtând o rochie de mireasă alb imaculat.

 

Visul i s-a îndeplinit și iat-o acum mireasă, pe punctul de a deveni membră a familiei regale. A ales un model simplu, cu mânecă lungă și umerii goi, cu un corset care i-a pus în evidență talia subțire. A purtat o creație cu un touch contemporan, arătând ca o prințesă din basme. Aceasta este prima rochie în care Meghan a defilat, mai târziu o va schimba cu un alt model pe care abia așteptăm să îl vedem.

Se crede că rochia de mireasă creată special pentru Meghan a costat undeva în jurul sumei de de 100.000 de lire sterline – iar Meghan o va plăti singură, la fel cum a plătit-o și Kate Middleton.

 

Iar ca mireasa să fie strălucitoare, a purtat și niște bijuterii cu o valoare inestimabilă. Meghan a optat pentru cercei discreți cu diamante, de la Cartier, un model elegant și rafinat și o brățară la fel de prețioasă. Diadema purtată de mireasă, alături de voalul foarte lung, au făcut-o să pară ca o prințesă. A împumutat o diademă  de la Regina Elisabeta, Queen Mary Diamond Bandeau. Este un model cu diamante și motive geometrice, care i-a aparținut inițial Reginei Mary, dar a fost purtată și de prințesa Margaret. Aproape fiecare mireasă din familia regală a purtat de-a lungul istoriei câte o tiară specială în ziua nunții, așa că nu este o surpriză că Meghan a optat și ea pentru o astfel de piesă din vistieria regală.

Voalul a fost fascinant, confecționat din mătase și fixat pe tiară. Inițial Meghan a apărut la biserică cu voalul pe față, dar la lungime nu l-a întrecut pe cel purtat de prințesa Diana în ziua nunții cu prințul Charles. Cât despre make-up și păr, au fost aranjate discret pentru a-i scoate în evidență frumusețea naturală.

Foto cu mireasa și întreaga nuntă în GALERIE!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA