Primele fotografii de la nunta Pippei Middleton. Mireasa a fost uimitoare

Astăzi, sora Ducesei se Cambridge se căsătorește cu iubitul său, milionarul James Matthews. Dacă s-a făcut atâta zarvă cu această nuntă mult așteptată, de parcă s-ar căsători una dintre regalități, iată că ziua cea mare a venit, iar Pippa Middleton a fost condusă la altar de tatăl său.

Pippa a arătat formidabil în rochia albă se mireasă.

Bineînțeles că la nuntă participă o mulțime de oameni importanți, dar și familiile mirilor, în frunte cu Kate Middleton și Prințul William, alături de copiii George și Charlotte, dar și Prințul Harry și iubita sa, actrița Meghan Markle.

Kate a avut grija de copiii George și Charlotte.

S-au făcut o mulțime de presupoziții cu privire la modelul rochiei de mireasă pe care Pippa îl va purta și, în cele din urmă, iată că a ales o superbă rochie albă din dantelă, cu mânecă scurtă și un voal lung care să-i acopere coafura, dar și fața. Dacă ne gândim puțin, rochia de mireasă purtată de Pippa este foarte asemănătoare cu cea a lui Kate din ziua nunții.

Așa a arătat Kate în ziua nunții cu William.
Kate a fost fermecătoare la nunta surorii sale.

Kate a purtat o rochie trei sferturi foarte fină, culoarea roz mrdar, cu o pălărie impresionantă și pantofi cu toc în aceeași nuanță. Ea a avut grijă de copii la intrarea în biserică, în timp ce William a sosit la biserică alături de fratele său, Prințul Harry. Nu am văzut-o încă pe iubita lui Harry, Meghan Markel, care și-a anunțat și ea participarea la această nuntă.

William și Harry au sosit împreună la biserică.

Ceremonia religioasă are loc la biserica St Mark’s, iar Pippa este condusă la altar de către tatăl său, Michael. Aceasta este prima fotografie cu mireasă, chiar de la intrarea în biserică, purtând voalul pe față și un superb buchet de flori în mâna dreaptă. Pippa Middleton nu a dezamăgit când și-a făcut intrarea cea mare.

A purtat o rochie prețioasă, din dantelă și voal lung, fiind condusă la altar de tatăl său.

Mireasa arăta uluitor îmbrăcată în rochie albă, la brațul tatălui său. Se pare că cei doi au sosit la biserică într-o mașină de epocă. Rochia miresei este o creație cu trenă marca Giles Deacon, la care a asortat un voal fin. Se spune că rochia purtată de Pippa ar valora în jur de 40 de mii de lire sterline. Alegerea vestimentară este una romantică. Pippa a fost însoțită de nepotul său, prințul George, și de nepoata, Prințesa Charlotte, care au avut roluri precise la ceremonie – băiețelul a fost responsabil cu verighetele, în timp ce fetița a fost domnișoară de onoare.

A sosit la biserică într-o mașină de epocă.

În ciuda vremii proaste, ploaia nu a reușit să-i strice dispoziția miresei, care a fost în continuu cu zâmbetul pe buze. La ceremonia de la biserică se pare că vor participa aproximativ 120 de invitați, iar după ceremonie, cu toții vor petrece la casa familiei Middleton din Bucklebury, Berkshire. Acolo, mireasa a comandat un enorm cort din cristal, care a fost instalat în grădina casei, pentru a găzdui petrecerea la care se anunță să participe 200 de oaspeți, inclusiv Prințul Harry și Meghan Markle.

Foto: Getty, Arhiva OK

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA