Primele imagini cu Prințesa Leonor a Spaniei la Școala Militară Navală! Îi stă tare bine în uniforma albă

31 august, 2024

O nouă etapă în viața Prințesei Leonor, fiica cea mare a Regelui Felipe al Spaniei și a Reginei Letizia! Pregătirea militară continuă pentru ea!

Prințesa Leonor Foto Profimedia (1) jpg

Prințesa Leonor tocmai a început o nouă etapă a pregătirii sale militare. La o zi după ce a intrat la Școala Navală din Marín (Pontevedra) ca aspirant în al treilea an de armată, ea a dat startul antrenamentelor alături de colegii săi. După formalități, a venit timpul să înceapă pregătirea. 

Prințesa Leonor a aterizat singură la Marín, unde e Școala Navală. Tatăl său, Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, se află la Barcelona pentru Cupa Americii, în timp ce Regina Letizia, mama ei, se află la Paris pentru a susține delegația spaniolă la Jocurile Paralimpice.

„Astăzi, cu mare entuziasm mă alătur acestei Școli Militare Navale pentru a-mi continua pregătirea militară. Sunt sigură că aici voi avea ocazia să învăț multe și să împărtășesc multe experiențe importante împreună cu colegii mei”, a scris ea în cartea de onoare a școlii ale cărei origini datează de la sfârșitul secolului al XIV-lea și începutul secolului al XV-lea.

Aici își va petrece Prințesa Leonor primele patru luni și apoi se va îmbarca pe nava de antrenament Juan Sebastián de Elcano.

Nu doar cu mesajul ei a impresionat în prima zi la Școala Militară Navală, ci și cu ținuta. În primă zi,  Prințesa Leonor, îmbrăcată în uniforma albă a Marinei Speciale, dar fără jacheta cu nasturi, a primit o insignă, alături de alți colegi de clasă, care o recunoaște ca elev distins.

Tot în prima zi, ea a participat, de asemenea, la o competiție sportivă inter-brigăzi, care a fost câștigată cu această ocazie de Brigada a III-a, unde se află moștenitoarea tronului, potrivit Casei Regale.

Pentru această competiție, ea și-a dat jos uniforma și a îmbrăcat un trening format din pantaloni scurți, tricou, șosete albe și adidași, toate ștampilate cu stema Academiei Navale.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg