Primul ei banchet ca prințesă: Kate Middleton a fost maiestuoasă într-o rochie albă

23 noiembrie, 2022

Cum momentul este unul istoric, Kate Middleton nu putea decât să fie perfectă.

Kate Middleton și Prințul William au participat, aseară, la banchetul de stat găzduit de Regele Charles, care a avut loc la Palatul Buckingham în cinstea Președintelui Africii de Sud, Cyril Ramaphosa.

kate middleton profimedia 0739470166 jpg

Ei bine, Prințesa de Wales a ales pentru această ocazie o superbă rochie albă Jenny Packham cu umeri împodobiți cu cristale și a purtat pe cap celebra diademă Cambridge Lover's Knot, moștenită de la Regina Elisabeta.

Superba rochie creată de designerul preferat al prințesei, Jenny Packham, este disponibilă online pentru prețul de 4.303 lire sterline. Piesa are mâneci lungi deschise, având aspect de capă elastică, și face parte din colecția de rochii de mireasă a designerului.

Cât despre tiara aleasă de Kate Middleton, este a noua oară când soția lui William o poartă, consolidându-i poziția de favorită sau, cel puțin, de cel mai des purtată tiara. Tiara a fost comandată de către Regina consoartă Maria, în anul 1913, și a fost creată de Casa Garrard din Marea Britanie. Bijuteria este alcătuită din diamante și o colecție de 19 perle suspendate, toate montate în argint și aur. Ulterior, tiara a fost moștenită de Regina Elisabeta, care i-a dăruit-o apoi nurorii sale, Prințesa Diana.

Purtată de Diana, tiara Lover’s Knot a devenit una dintre cele mai recunoscute bijuterii aparținând familiei regale britanice. După divorțul ei de Prințul Charles, tiara a fost returnată Reginei Elisabeta. Se spune că piesa este atât de grea, încât cine o poartă obișnuiește să aibă dureri de cap după ce o dă jos. Sperăm să nu fi fost cazul lui Kate Middleton, după recepția de aseară...

charles si camilla FB jpg

Banchetul a fost găzduit de Regele Charles și de consoarta lui, Regina Camilla, cea din urmă optând pentru o rochie lungă de un albastru electric, cu mâneci din dantelă, o nuanță care, ce-i drept, i-a venit foarte bine soției regelui, despre care umblă vorba că s-a updatat stilistic de când a căpătat acest important statut în regat.

Foto: Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg