Primul eveniment. Ce a respectat Meghan Markle și ce a încălcat din eticheta regală?

Vinerea trecută, Meghan Markle a avut de trecut primul test în calitate de viitor membru al familiei regale britanice, la un eveniment public care a avut loc în Nottingham.

Toate bune și frumoase și nimic imposibil pentru o femeie care a mai avut de-a face cu apariții mondene, socializare superficială și discuții cu fanii.

William Hanson, un expert în etichetă regală citat de Dailymail.co.uk, a făcut lumină asupra regulilor pe care Meghan le-a respectat sau le-a încâlcat în timpul primului său eveniment regal alături de Harry.

Cu ce a greșit?

Poziția față de Harry

A mers în fața lui Harry. Poate că Meghan este o tipă modernă, ba chiar feministă, însă casa regală nu este atât de emancipată. Iar faptul că, în unele momente, Meghan a mers în fața lui Harry, în timpul acestui eveniment public, este o încălcare a regulilor.

Odată ce se va căsători cu Harry, americanca va trebui să-și aducă aminte că partenerii fără sânge albastru ai membrilor familiei regale trebuie să meargă cu un pas sau chiar doi în urma acestora, la evenimentele oficiale. Și lucrul acesta nu ține seama de sex, este valabil și în cazul Prințului Philip, consortul Reginei.

Salutul

Când faci parte din familia regală, nu saluți ca la Hollywood, în modul acela foarte entuziast. Iar în ziua anunțării logodnei sale, Meghan a salutat fotografii exact așa cum nu trebuie, foarte amplu.

Meghan trebuie să învețe așa numitul salut Windsor, mult mai reținut și mai subtil.

Ce a respectat?

Politica No selfies!

Ca actriță, n-a avut probleme cu acest lucru: să facă selfie-uri cu fanii, însă ca logodnică regală, Meghan nu mai poate permite asemenea lucruri admiratorilor ei.

Și chiar dacă atunci când a salutat mulțimea adunată la primul ei eveniment regal, Meghan a fost tentată să răspundă afirmativ unor astfel de cereri, a știut să se abțină.

Actrița i-a refuzat politicos pe cei care au vrut să-și facă selfie-uri cu ea, răspunzându-le că ar încălca protocolul.

Dress code-ul

La acest capitol, Meghan a fost pe placul reginei, în prima ei apariție oficială. Lungimea fustei a fost mai mult decât corespunzătoare, maleta este un item clasic, iar cel mai important, americanca a învățat că lacul de unghii colorat și rujul roșu sunt interzise.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA