Primul interviu major al Ducilor de Sussex după cel cu Oprah, care a zguduit familia regală britanică

2 august, 2024

Harry și Meghan lovesc din nou! Un nou interviu spumos, după cel cu Oprah, care a zguduit monarhia.

Harry, Meghan, Duci de Sussex, Profimedia jpg

Nu se lasă. Dincolo de bârfe, supoziții, dispute, conflicte mai mult și mai puțin adevărate, Ducii de Sussex au din nou o perioadă în care simt nevoia să facă lumină.

Noul interviu cu prințul Harry și Meghan Markle va fi difuzat duminica aceasta pe CBS.

Potrivit unui anunț în exclusivitate al publicației PageSix, Prințul Harry și Meghan Markle au filmat un interviu cu Jane Pauley pentru „CBS Sunday Morning”.

Ducele și ducesa de Sussex au vorbit cu vedeta TV despre noua lor inițiativă centrată pe copii și pe rețelele sociale, care va fi lansată săptămâna viitoare.

La un moment dat, Meghan Markle și-a numit copiii, pe Prințul Archie, 5 ani și pe Prințesa Lilibet, 3 ani, „uimitori”, în timp ce Prințul Harry a subliniat că părinții trebuie să fie „primul răspuns” când vine vorba de  crizei rețelelor sociale.

Cert este că Ducii de Sussex au învățat din propriile greșeli. Ambii au avut copilării dificile, lipsite de un părinte. Ambii s-au confruntat cu depresie și anxietate și spun că își doresc să-și aducă o contribuție pentru schimbare.

”Ca părinte, tot ce vrei e să-i protejezi. Vedem ce se întâmplă în spațiul online, știm că este mult de lucru acolo”, a spus Meghan Markle, 42 de ani, într-o secvență extrasă din interviul acordat la CBS Sunday Morning: „Suntem fericiți că putem face parte dintr-o schimbare definitivă.”, mai spun ei.

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, a adăugat: „În acest moment, primul la care apelează un tânăr rătăcit ar trebui să fie un părinte. Și nici cei mai buni părinți nu văd uneori semnele îngrijorătoare, care anunță o posibilă sinucidere. Asta este cea mai îngrozitoare parte”, trage semnalul de alarmă mezinul Regelui Charles.

Interviul va fi difuzat duminica viitoare și va prezenta cuplul vorbind despre continuarea muncii lor cu părinții care și-au pierdut copiii din cauza agresiunii și abuzului online.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg