Primul iubit al lui Meghan Markle vorbeşte despre relaţia lor: "Ea m-am sărutat prima"

3 mai, 2018
hepta 3535162 jpg jpeg

Numărătoarea inversă a început. Mai sunt doar două săptămâni până la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle, iar unii dintre apropiaţii fostei actriţe încearcă să-i pună beţe în roate. De exemplu, fratele vitreg al lui Meghan vrea să îi distrugă imaginea viitoarei soţii de prinţ, sfătuindu-l pe Harry să anuleze nunta. Dar şi unul dintre foştii iubiţi ai actriţei scoate la iveală nişte informaţii mai puţin ştiute.

image

A fost primul prieten al actriţei, iar acum povesteşte despre relaţia lor şi primul sărut. Acest moment frumos din viaţa lui Meghan Markle l-a avut ca protagonist pe tânărul care i-a fost prieten timp de mai binde de două luni şi care vorbeşte acum despre cât de încrezător în propriile forţe era la acea vreme. Totul s-a întâmplat pe când Markle avea doar 13 ani şi se afla în tabără cu Joshua Silverstein, acum în vârstă de 37 de ani. Bărbatul, tată a doi copii, actor de stand-ul, a mărturisit că era foarte fericit alături de Meghan: "Ştii, ea m-a sărutat prima". A fost o atracţie, iar la vârsta aceea chiar şi săruturile erau inocente.

image

De altfel, Meghan a mai vorbit în trecut despre relaţia sa din copilărie cu Joshua, într-un interviu acordat omului de televiziune Larry King, în 2013. Întrebată despre primul băiat cu care s-a sărutat, Meghan spunea: "Joshua Silverstein. Aveam 13 ani, eram într-o tabără de vară şi l-am sărutat."

Meghan şi Joshua s-au întâlnit pentru prima dată la o biserică din Santa Monica pe care o frecventa alături de mama ei, Doria, iar flacăra între ei s-a aprins în timpul unei tabere de vară pentru tinerii din biserică, moment în care s-a întâmplat şi primul sărut. Joshua a mai vorbit despre această relaţie de-o vară a lor: "Eram doar nişte copii. Ne-am întâlnit pe durata taberei, probabil timp de câteva luni. Ne-am bucurat de acea scânteie. Eram la teatru. Ne plăcea să jucăm...ştii.. eram împreună în fiecare zi pe parcursul vacanţei de vară.  Vorbeam destul de mult şi la telefon, ne ţineam de mână şi ne sărutam. Meghan şi cu mine avem aceeaşi vârstă, aşa că îmi amintesc că aveam vreo 13-14 ani. În mod clar nu-mi mai amintesc primul sărut, dar ştiu că am fost primul băiat pe care l-a sărutat. Era o fată blândă, drăguţă. Amândoi, într-un fel, am simţit o atracţie. Am mai avut prietene înainte de ea, aşa că ştiam ce făceam."

Foto: Arhiva OK!, DailyMail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

printesa diana jpg
mrlt jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg