Primul mesaj oficial de mulţumire trimis de Meghan Markle după ce a devenit Ducesă a fost făcut public! Ce scrie în el?

Citeste tot despre:

, , ,

În urmă cu o lună, Meghan Markle a împlinit 37 de ani, iar pe adresa familiei regale au ajuns foarte multe mesaje aniversare pentru cea care în acest an a devenit Ducesă de Sussex.

Fotografia trimisă fanilor de Meghan Markle

Pentru a nu le rămâne datoare fanilor ei fideli, soţia Prinţului Harry le-a trimis acestora felicitări prin intermediul cărora le mulţumeşte şi care sunt însoţite de o fotografie în care Meghan Markle apare în faţa unei mulţimi de oameni.

Aceasta este prima dată când fosta actriţă îşi sărbătoreşte ziua de naştere ca membră a familiei regale, după ce în această primăvară s-a căsătorit cu Prinţul Harry. Iar, cu această ocazie, ea a trimis şi primul mesaj oficial de mulţumire, care a fost făcut public de Bradley Donovan-Baird, unul dintre cei mai înfocaţi fani ai familiei regale britanice.

Mesajul trimis fanilor de Meghan Markle

„Ducesa de Sussex a fost foarte emoţionată să vadă că v-aţi făcut timp pentru a-i ura «La mulţi ani» cu ocazia aniversării celor 37 de ani. Ne bucură grija dumneavoastră, iar Alteţa Sa vă mulţumeşte din suflet şi vă doreşte tot binele din lume“, a fost mesajul trimis de Casa Regală Britanică.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA