Primul pas spre împăcare! Regele Charles și Prințul William i-au urat public „La mulți ani” lui Harry

16 septembrie, 2024

Prințul Harry a primit câteva urări regale neașteptate cu ocazia zilei de naștere!

Prințul Harry Foto Royal Family jpg

Prințul Harry a împlinit 40 de ani duminică, 15 septembrie, iar ziua sa de naștere a fost sărbătorită atât de tatăl său, Regele Charles, în vârstă de 76 de ani, cât și de fratele său, Prințul William, în vârstă de 42 de ani, în postări pe rețelele sociale.

Pe conturile oficiale ale familiei regale britanice, care sunt gestionate de biroul Regelui Charles de la Palatul Buckingham, o postare a anunțat ziua de naștere a Prințului Harry cu un mesaj simplu.

„ 🎂 Îi urăm Ducelui de Sussex o foarte fericită aniversare de 40 de ani astăzi!”, se arată în descrierea postării, alături de o fotografie cu el zâmbind.

Tot ieri, Prințul William și Kate Middleton au împărtășit postarea Familiei Regale pe propriul lor cont de Instagram, dar și pe  X (fostul Twitter), adăugând propriul lor mesaj pentru Prințul Harry. „Îi urăm o aniversare fericită de 40 de ani Ducelui de Sussex”, se arată în descrierea de deasupra fotografiei. 

Publicația People a scris că Prințul Harry și-ar fi petrecut aniversarea duminică, 15 septembrie, cu o sărbătoare privată în Montecito, înconjurat de familie și prieteni.

Mesajele de „La mulți ani” din partea Regelui Charles și a Prințului William sunt o surpriză, deoarece urările publice de ziua de naștere sunt de obicei rezervate membrilor familiei regale care lucrează, deși ocazional sunt făcute și pentru alți membri apropiați. Având în vedere ruptura actuală dintre Prințul Harry și fratele său, precum și relația lui tensionată cu tatăl lor, Regele Charles, mulți văd aceste prime mesaje ca o potențială ramură de măslin din partea monarhului.

În iulie, surse au declarat pentru publicația citată că apelurile și scrisorile Prințului Harry către Regele Charles rămân fără răspuns, iar încercările sale de a lua legătura cu Prințul William prin texte, apeluri și mesaje au fost ignorate. 

Ultima dată, Prințul William și Prințul Harry au făcut front comun alături de soțiile lor, Kate Middleton și Meghan Markle, după moartea Reginei Elisabeta în septembrie 2022, când s-au întâlnit cu persoanele îndoliate în fața Castelului Windsor.

La încoronarea Regelui Charles în mai 2023, Prințul Harry a fost ignorat și a stat la două rânduri în spatele Prințului William. La acea vreme, Meghan Markle a rămas în SUA pentru ziua de naștere a celui mai mare copil al lor, Prințul Archie.

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg
Prințesa Diana cu fiii ei  foto   GettyImages jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg, Regina Mathilde, Printesa Sophie de Liechtenstein si Elke Budenbender  Marea Curte Ducala (3) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Profimedia (3) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima, Prințesele Amalia și Alexia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlotte la Wimbledon alături de fratele George și părinții lor (9) jpg
Kate și William, GettyImages (4) jpg
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg