Principele Radu, la slujba de înmormântare a actriţei Olga Tudorache FOTO

21 octombrie, 2017
 ANG2660 jpeg

Ca fost elev al marii doamne a teatrului românesc, soţul Principesei Moştenitoare Margareta nu putea lipsi de la slujba de înmormântare a celei care i-a fost profesoară şi mentor.

image

Azi dimineaţă, la biserica Creţulescu de la Palatul Regal, Alteţa Sa Regală Principele Radu a luat parte la slujba de înmormântare a marii artiste dramatice Olga Tudorache.

Mulţi dintre foştii studenţi ai actriţei şi profesoarei Olga Tudorache au fost prezenţi la tristul eveniment, alături de Alexandru Cristea Avram, fiul marii dispărute, şi de familia acestuia.

Olga Tudorache a fost profesorul de clasă al Principelui Radu, la Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti, în anii 1980-1984.

Principele Radu a stat împreună cu colegii de clasă, printre care şi marile actriţe Carmen Tănase şi Oana Pellea, şi a împărtăşit tristeţea momentului cu toţi cei care au fost prezenţi la slujbă. Biserica Creţulescu a fost locul de rugăciune al Olgăi Tudorache timp de un sfert de secol.

Olga Tudorache s-a născut la Oituz, la 11 octombrie 1929. Elevă a Marioarei Voiculescu, formată în plină perioadă interbelică, Olga Tudorache a trăit 88 de ani şi a avut 62 de ani de strălucită carieră în arta dramatică. A fost aproape două decenii profesor universitar. A apărut timp de şase decenii pe scena Teatrului Mic din Bucureşti.

Demnă urmaşă a Marioarei Voiculescu şi a Luciei Sturdza Bulandra, Olga Tudorache a primit la 18 mai 2013, pe scena Teatrului Mic, Decoraţia Regală Nihil Sine Deo de la Regele Mihai I, reprezentat de Principesa Moştenitoare Margareta.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}