Principesa Margareta, la gala regală The Duke of Edinburgh’s International Award FOTO

3 noiembrie, 2017
 ANG6912 jpeg

Aseară, la aniversarea a patru ani de la înfiinţarea programului Ducelui de Edinburg în România, Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare a lăudat eforturile fundaţiei şi i-a premiat pe tinerii care au completat cu succes programul.

image

Ieri a avut loc la Bucureşti sărbătorirea a primilor patru ani de la fondarea Programului The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, aflată sub patronajul regal al Principesei Moştenitoare Margareta.

Alteţa Sa Regală Ducele de Edinburg a creat The Duke of Edinburgh’s Award în anul 1956, pentru a-i sprijini pe tinerii din medii mai puţin favorizate. Astăzi, la aproape şase decenii de existenţă, rezultatele fundaţiei sunt excepţionale. Organizaţia activează în 144 de ţări din lume, iar numărul tinerilor care au beneficiat de programele ei se ridică la peste 10 milioane. Organizaţia funcţionează în România din anul 2013.

La inaugurarea filialei române a fundaţiei au fost prezenţi, în iunie 2013, Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Edward al Marii Britanii, alături de Principele Radu şi de Contesa de Wessex.

Aseară, la aniversarea a patru ani de la înfiinţare, au stat alături de Principesa Moştenitoare şi de Principele Radu ambasadorul Marii Britanii în România Paul Brummell, împreună cu soţia sa, preşedintele Programului The Duke of Edinburgh’s International Award Romania Shajjad Rizvi, membri ai fundaţiei, sponsori şi susţinători ai programului, precum şi un mare număr de tineri, care au parcurs programul, îndeplinind rigorile nivelului de bronz, argint şi aur.

Printre finaliştii distinşi cu aur s-au numărat Octavia Adam, Gabriel Tofan, Hanna Hoos şi Dragoş-George Basarabă.Recente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}