Principesa Sofia a României a marcat o nouă ieșire publică elegantă

10 iulie, 2023

Zilele trecute s-a dat startul EUROPAfest, festivalul de muzică de jazz aflat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale, care a ocazionat o nouă apariție publică a surorii mai mici a Majestății Sale Margareta.

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest, alături de Principele Radu si Principesa Sofia  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale 2 jpg

La București a început EuropaFest. Timp de nouă zile, artiști de muzică jazz, blues, pop și clasic din peste 20 de țări urcă pe scenă la cea de-a 30-a ediție a festivalului. Spectacole, ateliere, repetiții cu public, jam sessions, concursuri, toate sunt parte din programul celor 9 zile de sărbătoare a muzicii Live.

EuropaFest se desfăşoară de peste două decenii sub înaltul patronaj al Casei Regale. Altețele Lor Regale Principesa Sofia și Principele Radu au participat la Gala de deschidere a festivalului EUROPAfest, intitulată Jazz at the Palace și prezentată de Raluca Moianu Festivalul internațional de muzică EUROPAfest a ajuns la a treizecea ediție.

Raluca Moianu pe scena EUROPAfest  Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg

Pentru această nouă apariție publică, sora mai mică a Majestății Sale Margareta a ales un outfit în alb și negru, anume o clasică little black dress și un bolero cu mâneci trei sferturi, care i-a flatat silueta. Broșa rotundă aurie, cu pietre negre, a fost touch-ul prețios de care ținuta avea nevoie.

Principele Radu a rostit un cuvânt în deschiderea evenimentului. Concertul serii a inclus un repertoriu de jazz și a reunit pe scenă muzicieni din Italia, Spania, România și Israel.

Până pe 15 iulie iubitorii acestui gen de muzică pot veni la sala Auditorium, unde în fiecare zi vor urca pe scenă câte două trupe de jazz.

Una dintre trupele participante la festival este Shenandoah Jazz Project. Cei patru muzicieni vin din Spania și abia așteaptă întâlnirea cu publicul de la București. ”Cred că românii și spaniolii se aseamănă foarte mult în ceea ce privește cultura și istoria. De aceea, cred că românilor le va plăcea muzica noastră cu influențe latine foarte puternice. Cântam rock, un alt gen de muzică, dar ne-am reorientat spre jazz pentru că ne dă mai multă libertate pe scenă”, au spus membrii Shenandoah Jazz.

FOTO: Daniel Angelescu/Casa Majestății Sale, Goncea Constantin Alin/fotograf oficial EUROPAfestRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia  Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey  Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei  GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei  Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey  GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos  GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg