Principesa Sofia a României a marcat o nouă ieșire publică elegantă

10 iulie, 2023

Zilele trecute s-a dat startul EUROPAfest, festivalul de muzică de jazz aflat sub Înaltul Patronaj al Casei Regale, care a ocazionat o nouă apariție publică a surorii mai mici a Majestății Sale Margareta.

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest, alături de Principele Radu si Principesa Sofia   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale 2 jpg

La București a început EuropaFest. Timp de nouă zile, artiști de muzică jazz, blues, pop și clasic din peste 20 de țări urcă pe scenă la cea de-a 30-a ediție a festivalului. Spectacole, ateliere, repetiții cu public, jam sessions, concursuri, toate sunt parte din programul celor 9 zile de sărbătoare a muzicii Live.

EuropaFest se desfăşoară de peste două decenii sub înaltul patronaj al Casei Regale. Altețele Lor Regale Principesa Sofia și Principele Radu au participat la Gala de deschidere a festivalului EUROPAfest, intitulată Jazz at the Palace și prezentată de Raluca Moianu Festivalul internațional de muzică EUROPAfest a ajuns la a treizecea ediție.

Raluca Moianu pe scena EUROPAfest   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg

Pentru această nouă apariție publică, sora mai mică a Majestății Sale Margareta a ales un outfit în alb și negru, anume o clasică little black dress și un bolero cu mâneci trei sferturi, care i-a flatat silueta. Broșa rotundă aurie, cu pietre negre, a fost touch-ul prețios de care ținuta avea nevoie.

Principele Radu a rostit un cuvânt în deschiderea evenimentului. Concertul serii a inclus un repertoriu de jazz și a reunit pe scenă muzicieni din Italia, Spania, România și Israel.

Până pe 15 iulie iubitorii acestui gen de muzică pot veni la sala Auditorium, unde în fiecare zi vor urca pe scenă câte două trupe de jazz.

Una dintre trupele participante la festival este Shenandoah Jazz Project. Cei patru muzicieni vin din Spania și abia așteaptă întâlnirea cu publicul de la București. ”Cred că românii și spaniolii se aseamănă foarte mult în ceea ce privește cultura și istoria. De aceea, cred că românilor le va plăcea muzica noastră cu influențe latine foarte puternice. Cântam rock, un alt gen de muzică, dar ne-am reorientat spre jazz pentru că ne dă mai multă libertate pe scenă”, au spus membrii Shenandoah Jazz.

FOTO: Daniel Angelescu/Casa Majestății Sale, Goncea Constantin Alin/fotograf oficial EUROPAfest



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  Profimedia jpg
Prințesa Elisabeta a Belgiei la 23 de ani în Boston, America   Casa Regală belgiană (2) jpg
Regina Letizia profimedia 0925924173 jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
Prințesa Leonor a  impresionat la Oviedo, Profimedia (2) jpg
Printul Emmanuele Filiberto di Savoia si fiica sa mostenitoare, Printesa Vittoria di Savoia   pagina oficiala (24) jpg
Margareta a României Facebook jpg
Prințul Albert de Monaco și fiica sa Jazmin Grace Grimaldi, Profimedia (2) jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Mette Marit și Haakon, Profimedia (2) jpg
Charles și Camilla în Sydney, Profimedia (2) jpg
Nicolae și Alina ai României nuntă 2018 foto Facebook2 jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Kate Middleton în 2023 și 2024  foto   Profimedia jpg
Charles și Camilla, ziua a doua în Samoa, Profimedia (6) jpg
Prințesa Anne în Olanda, Profimedia (3) jpg