Principesa Sofia a României, guest starul unui eveniment remarcabil de Sărbători

13 decembrie, 2023

Sora mai mică a Majestății Sale Margareta a fost din nou în prim-plan, de data aceasta ca unică reprezentantă a Casei Regale.

Principesa Sofia, marea invitată a serii. FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale
Principesa Sofia, marea invitată a serii. FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

E cea mai frumoasă perioadă din an! Și nu doar pentru că un celebru colind american ne-o spune încă de când s-a dat start goanei după cadouri, ci pentru că e o perioadă care pune în centru familia, prietenia, credința și valorile lor. Și, pe lângă galele caritabile și gesturile umanitare care abundă în acest sezon, avem parte și de spectacole deosebite, concerte tematice și întâlniri de suflet, care ne-aduc împreună și ne fac conștienți de ceea ce avem în comun. Tot astfel, biserica are acest rol de-a ne uni de Sărbători, de-a fi în slujba binelui și a umanității, invitându-ne la reflecție și generozitate. Căci, în definitiv, Crăciunul este dincolo de toate frivolitățile lumii moderne și de interesele comerciale, o sărbătoare creștină, a începutului unei mari călătorii spirituale.

Sub emblema acestor valori, Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Capitală a organizat și anul acesta Concertul Regal de Crăciun, aducând în fața enoriașilor Corul Regal, ansamblul de tineret aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României şi decorat de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

La acest eveniment unic de peste an, a luat parte Alteța Sa Principesa Sofia, sora mai mică a Majestății Sale Margareta, care a venit însoțită de Șeful Casei Majestății Sale, doamna Constanța Iorga.

Principesa Sofia a fost întâmpinată cu flori și a dat momentului acea încărcătură pe care doar un membru al Casei Regale o poate oferi, prin prezența sa. Îmbrăcată într-o rochie verde ecosez, un print tipic pentru hainele purtate de Sărbători, peste care a purtat un palton roșu, din nou o culoarea a sărbătorii Crăciunului, Principesa Sofia a urmărit din primul rând concertul, cu discreția-i obișnuită. De remarcat că și membrii Corului Regal au purtat eșarfe în roșu și verde, dând o eleganță deosebită recitalului din Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății SaleRecente pe Ok! Magazine

Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg