Principesa Sofia a României, guest starul unui eveniment remarcabil de Sărbători

13 decembrie, 2023

Sora mai mică a Majestății Sale Margareta a fost din nou în prim-plan, de data aceasta ca unică reprezentantă a Casei Regale.

Principesa Sofia, marea invitată a serii. FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale
Principesa Sofia, marea invitată a serii. FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale

E cea mai frumoasă perioadă din an! Și nu doar pentru că un celebru colind american ne-o spune încă de când s-a dat start goanei după cadouri, ci pentru că e o perioadă care pune în centru familia, prietenia, credința și valorile lor. Și, pe lângă galele caritabile și gesturile umanitare care abundă în acest sezon, avem parte și de spectacole deosebite, concerte tematice și întâlniri de suflet, care ne-aduc împreună și ne fac conștienți de ceea ce avem în comun. Tot astfel, biserica are acest rol de-a ne uni de Sărbători, de-a fi în slujba binelui și a umanității, invitându-ne la reflecție și generozitate. Căci, în definitiv, Crăciunul este dincolo de toate frivolitățile lumii moderne și de interesele comerciale, o sărbătoare creștină, a începutului unei mari călătorii spirituale.

Sub emblema acestor valori, Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif din Capitală a organizat și anul acesta Concertul Regal de Crăciun, aducând în fața enoriașilor Corul Regal, ansamblul de tineret aflat sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principele Radu al României şi decorat de către Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române.

La acest eveniment unic de peste an, a luat parte Alteța Sa Principesa Sofia, sora mai mică a Majestății Sale Margareta, care a venit însoțită de Șeful Casei Majestății Sale, doamna Constanța Iorga.

Principesa Sofia a fost întâmpinată cu flori și a dat momentului acea încărcătură pe care doar un membru al Casei Regale o poate oferi, prin prezența sa. Îmbrăcată într-o rochie verde ecosez, un print tipic pentru hainele purtate de Sărbători, peste care a purtat un palton roșu, din nou o culoarea a sărbătorii Crăciunului, Principesa Sofia a urmărit din primul rând concertul, cu discreția-i obișnuită. De remarcat că și membrii Corului Regal au purtat eșarfe în roșu și verde, dând o eleganță deosebită recitalului din Catedrala Romano-Catolică Sfântul Iosif.

FOTO: Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey   Casa Regala (1) jpg
Margareta a României cu Principele Radu la nunta lor foto Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
Kate și William, Wales, Getty (4) jpg
Printul William   GettyImages 2152220099 jpg
Printul Andrew si Sarah Ferguson   profimedia 0659279551 jpg
Prințesa Elisabeth a Belgiei Foto Profimedia jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (2) jpg
Meghan Markle în 2019, Profimedia jpg
Prințesa Anne și Andrew Parker Bowles, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Alina Maria și Regina Letizia colaj jpg
Printesa Elisabeta, Regina Paola, Regele Albert, regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei de Ziua Nationala   Casa Regala (3) jpg
Prințesa Eleonore, Prințul Gabriel, Regina Mathilde, Regele Philippe, Prințesa Elisabeth, Prințul Emmanuel Foto Getty Images jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
Prințul Felix al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză jpg
Zara Tindall la Jocurile Olimpice de la Londra 2012   GettyImages 145106184 jpg
Kate Middleton și Prințul George Foto Getty Images jpg