Principesa Sofia a României, într-o ținută cu adevărat regală, la castel

12 februarie, 2024

Sora mai mică a Majestății Sale Margareta a strălucit la propriu în Polonia, unde a fost invitată la o gală organizată la cel mai frumos castel.

Principesa Sofia a fost de-o eleganță rafinată în vizita sa din Polonia. FOTO: Instagram
Principesa Sofia a fost de-o eleganță rafinată în vizita sa din Polonia. FOTO: Instagram

Sfârșit de săptămână sublim pentru Principesa Sofia a României, care a dat curs unei invitații în Polonia, ca ambasador al unei gale caritabile. Evenimentul umanitar a fost organizat într-unul dintre cele mai frumoase castele europene, Castelul Ksiaz din Silezia de sud, al treilea cel mai mare castel din Polonia, după Malbork și Wawel. Spectaculosul edificiu domină defileul râului Pelcznica și este una dintre principalele atracții turistice din Walbrzych.

De altfel, tot aici, Principesa Sofia a fost invitată în trecut să-și expună lucrările fotografice. Iar acum a revenit pentru o îndatorire nobilă. „Este minunat să mă întorc la castel, pentru că încă o dată am putut contribui la evenimentul de strângere de fonduri în beneficiul copiilor nevoiași...”, a notat sora mai mică a Majestății Sale Margareta, încântată de cultivarea relațiilor sale cu Polonia.

Cum era de așteptat, „principesa fotograf” a surprins în imagini spectaculosul castel, pe care apoi le-a postat pe contul său de Instagram pentru a-l face cunoscut și fanilor săi internauți.

Apoi, a cules laude din toate părțile pentru ținuta sa cu adevărat regală etalată la gala caritabilă - o rochie lungă din tafta albastră în două nuanțe, cu o croială în A și cu un imprimeu cu auriu ce-i dădea o aură celestă. Talia frumos evidențiată și coafura atent realizată au completat ideal alegerea vestimentară demnă de o principesă.

„La gala “Ambasadorii Walbrzych” din Polonia. Sunt încântată că am fost invitat la această gală de strângere de fonduri pentru copiii defavorizați și copiii cu dificultăți psihologice. O fotografie semnată a străbunicii mele, Regina Maria, și cartea mea despre viața interioară a mănăstirilor românești au fost licitate pentru 7.000 €. Sunt mândră și fericită că am putut contribui la îmbunătățirea vieții copiilor”, a notat Principesa Sofia în dreptul instantaneului care a primit o mulțime de comentarii elogioase.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg
Regina Letizia (2) jpg
harry william kate hepta 2759303 jpg jpeg
Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg