Prinţesa Adrienne a Suediei este o frumuseţe. Iată când va fi botezul ei!

30 aprilie, 2018
madeleine adrienne chris jpeg

În timp ce-n sânul familiei regale britanice se năştea Prinţul Louis, la suedezi venea pe lume Prinţesa Adrienne. Este şi ea, ca şi Louis, cel de-al treilea născut, şi practic fără nicio şansă la tron. Totuşi, este adorabilă şi ne cucereşte cu fiecare fotografie.

Va fi botezată în luna iunie.

La o lună de la venirea micuţei pe lume, mama sa, Prinţesa Madeleine a Suediei, a dat publicităţii noi fotografii. ”Vă mulţumesc pentru bunătatea pe care mi-aţi arătat-o odată cu naşterea micuţei noastre, prinţesa Adrienne.”, este mesajul pe care l-a transmis fiica Regelui Carl Gustaf al Suediei, printr-o postare în mediul virtual, acolo unde e o prezenţă foarte activă.

Al treilea copil

În fotografiile respective, Prinţesa Adrienne e pur şi simplu adorabilă, purtând hăinuţe într-un roz pudrat. Aceasta este ţinută în braţe de mama sa, Madeleine, în timp ce tatăl său, Chris, veghează asupra amândurora. Aceste imagini au fost surprinse de către fotograful oficial al casei regale suedeze, Erika Gerdemark, şi au fost publicate pentru a-i anunţa botezul micuţei, care va avea loc pe 8 iunie, la Palatul Drottingholm. La acest eveniment vom avea ocazia să-i vedem şi pe ceilalţi doi copii ai cuplului, respectiv Prinţesa Leonore (4 ani) şi Prinţul Nicolas (2 ani).

Cu fraţii ei mai mari, Leonore şi Nicholas

Adrienne s-a născut în luna martie.

Amintim că Prinţesa Adrienne a venit pe lume pe 9 mai şi este al şaptelea nepot al Regilor Suediei, Regina Silvia şi Regele Carl Gustaf. Aceştia mai au doi nepoţi din partea Prinţesei Moştenitoare Victoria şi alţi doi de la fiul lor, Prinţul Carl Philip.Recente pe Ok! Magazine

heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg