Prin┼úesa Amalia a Olandei a ├«mplinit 18 ani. Cum arat─â ┼či ce g├ónduri are adolescenta care nu vrea s─â fie regin─â?

8 decembrie, 2021
4 amalia 2 jpg jpeg

Cu toate acestea, ei îi este scris să fie, cândva, regina Olandei.

Familia regal─â olandez─â a f─âcut publice o serie de fotografii noi cu Prin┼úesa Amalia, mo┼čtenitoarea tronului acestei ┼ú─âri, pentru a marca aniversarea de 18 ani a acesteia. Amalia, Prin┼úes─â de Orange, cea mai mare dintre cele trei fiice ale Regelui Willem-Alexander ┼či ale Reginei Maxima, a fost fotografiat─â ├«n dou─â rochii superbe la palatul regal din Haga, toamna aceasta.

├Ämplinirea v├órstei de 18 ani de c─âtre t├ón─âra prin┼úes─â este un moment de cotitur─â pentru aceasta, doarece, de acum, Amalia va avea un rol mult mai public ├«n regatul olandez. ├Äntr-o biografie lansat─â pentru a o prezenta publicului pe viitoarea regin─â a Olandei, intitulat─â simplu ÔÇťAmaliaÔÇŁ ┼či scris─â cu acordul casei regale, aceasta dezv─âluie c─â i-a cerut mamei sale de origine argentinian─â, Maxima, s─â fie regent ├«n cazul nefericit ├«n care tat─âl ei, Willem-Alexander, de 54 de ani, ar fi ├«n incapacitate de a guverna sau ar muri subit.

stanga
dreapta
1 printesa amalia jpg jpeg
2 amalia 3 jpg jpeg
5 regele willem alexander si regina maxima fiice pictorial de familie vara 2019 2 1 jpg jpeg
6 regele willem alexander si regina maxima fiice pictorial de familie vara 2019 7 jpg jpeg
4 amalia 2 jpg jpeg

Tot din aceast─â carte afl─âm c─â Amalia a avut un job part-time la o cafenea de la malul m─ârii, unde ┼či-a c├ó┼čtigat supranumele de regina cocktailurilor, ┼či c─â ┼či-ar fi dorit s─â fie c├ónt─ârea┼ú─â sau s─â practice echita┼úia la nivel profesionist, dac─â destinul ei n-ar fi fost altul. Cu toate acestea, prin┼úesa sper─â s─â aib─â posibilitatea s─â lucreze timp de un an la o organiza┼úie multina┼úional─â, ├«nainte de a intra la facultate.

Prin┼úesa Amalia are dou─â surori mai mici, Prin┼úesa Alexia, de 16 ani, ┼či Prin┼úesa Ariane, de 14, iar tat─âl ei a devenit regele Olandei ├«n anul 2013, dup─â ce b─âtr├óna regin─â Beatrix a abdicat.

Viitoarea regin─â prive┼čte cu senin─âtate ┼či posibilitatea ca monarhia s─â fie abolit─â p├ón─â ajunge ea la tron, ca urmare a cre┼čterii curentului republican: ÔÇťSe poate ├«nt├ómpla ┼či asta, desigur, iar eu pot s─â-mi v─âd de via┼úa meaÔÇŁ.