Prințesa Anne, așa cum puțini o știu: ce sexy era în turneul ei solo din Kenya, în 1971

23 august, 2024

Astăzi, Prințesa Anne este această membră respectabilă a familiei regale britanice, sora pe care Regele Charles se poate bizui mereu.

Dar, la cei 74 de ani ai săi, sora mai mică a suveranului este o prezență care nu mai incită așa cum o făcea odată, atunci când participă la diferite evenimente publice sau de familie.

Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg

Și când te gândești că-n tinerețe Anne era o femeie extrem de atrăgătoare, așa cum putem lesne observa din fotografiile de arhivă cu singura fiică a regretatei Regine Elisabeta.

În 1971, Prințesa Anne a avut parte de primul ei turneu solo în străinătate, în Kenya, din postura de președinte al Fondului Salvați Copiii, ocazie cu care sora lui Charles a purtat o serie de ținute foarte cool, în ton cu vremurile, și anume rochii mini, completate de pălării în ton. Fără doar și poate, în acea perioadă, Prințesa Anne era una dintre cel mai bine îmbrăcate femei regale de la Palatul Buckingham. 

Acesta a fost primul turneu solo pentru prințesa pe atunci în vârstă de 20 de ani și, de asemenea, prima ei apariție solo la televiziune, fiind însoțită în călătoria ei de o echipă a postului BBC.

Pe 15 august, Prințesa Anne, sora Regelui Charles, a împlinit 74 de ani. 

Cu această ocazie, Prințul și Prințesa de Wales au împărtășit cu urmăritorii lor de pe social media un omagiu emoționant adus mătușii lor.

Este vorba despre un story în care apare un colaj emoționant de trei fotografii, partajate inițial pe contul Regelui Charles și al Reginei Camilla, în care cuplul regal a scris și următorul mesaj: „Îi urăm la mulți ani Prințesei Regale!”.

Colajul în cauză a inclus o imagine de arhivă, alb-negru, cu Charles și Anne pe când erau copii și se bucurau de un picnic în grădina de la Royal Lodge, în 1954.

Celelalte imagini o arată pe Prințesa Anne la o petrecere în grădină, din 2023, la Palatul Buckingham și pe Regele Charles alături de sora sa mai mică, înainte de ceremonia lui de încoronare. Născută pe 15 august 1950, Anne Elizabeth Alice Louise este al doilea copil ca vârstă și singura fată a regretaților Regina Elisabeta și Prințul Philip.

Screenshot 2024 08 16 105753 png

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg