Prințesa Anne, de o eleganță desăvârșită, la 72 de ani. Singura fiică a Reginei Elisabeta a mizat pe roșu

22 mai, 2023

Prințesa Anne este adesea admirată pentru silueta impecabilă, energia debordantă, stilul regal autentic și carisma inconfundabilă.

Prințesa Anne, mai 2023 (6) jpg

La 72 de ani, Prințesa Anne și-a făcut din nou o apariție memorabilă, într-un roșu îndrăzneț. Singura fiică a Reginei Elisabeta a marcat împlinirea a 175 de ani de la apariția primului regiment militar canadian.

Sora Regelui Charles al III-lea s-a aflat în weekend în Canada, invitată la un eveniment militar de seamă: sărbătorirea a 175 de ani de la primul regiment militar canadian, al husarilor.

Prințesa Anne, în vârstă de 72 de ani, a arătat fabulos urmărind parada militară al celui de-al 8-lea regiment canadian, al husarilor, în Moncton, Canada.

Sora Regelui Charles al III-lea a optat pentru o ținută roșie, formată din tunică și eșarfă la gât, din același material. Prințesa Anne a purtat pantofi negri, mănuși negre și părul prins în coc.

Sâmbătă, 20 mai, a avut loc exercițiul militar din Canada, la care Prințesa Anne a participat.

Fanii regali nu au întârziat să comenteze apariția, fiind încântați de prezența Prințesei regale Anne. Aceștia i-au lăudat alegerea vestimentară, pe rețelele de socializare: ”Îmi place că este atât de sigură pe ea”, ”Ce imagine grozavă cu această eșarfă”, ”Este o ținută versatilă, în care sigur o vom mai vedea”, au spus ei în online.

Lângă Alteța Sa regală, în Canada a stat primarul Moncton, Dawn Arnold, o doamnă foarte distinsă și zâmbitoare.

Prințesa Anne, mai 2023 (5) jpg

Prințesa Anne bifează de fiecare dată apariții memorabile. Să n-o uităm nici pe cea de la petrecerea de la Buckingham, de după încoronarea Regelui Charles, când Prințesa Anne a împrumutat puțin din stilul recognoscibil al regretatei Elisabeta a II-a, mama sa, alegând o ținută bej, pantofi cu toc mic și pălărie șic, într-o parte.

Prințesa Anne, mai 2023 (4) jpg

Prințesa Anne a fost desemnată "cel mai muncitor membru" al Familiei Regale britanice. Singura fiică a Reginei Elisabeta a II-a, în vârstă de 72 de ani, a avut 214 angajamente în 2022, care au inclus călătorii în America și în Insulele Falkland. Acest lucru înseamnă că a adunat cel mai mare număr de angajamente regale oficiale.

Această statistică vine după ce, cu ocazia Jubileului de Platină, s-a dezvăluit că regretata Regină Elisabeta a II-a - care a stabilit un record de 70 de ani pe tron, înainte de a muri pe 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani - a efectuat peste 21.000 de angajamente în timpul domniei sale. Munca ei a fost analizată de către Circulara Curții, care înregistrează oficial vizitele și îndatoririle regale.

Foto: Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg