Prinţesa Anne, elegantă şi modestă. A purtat o ţinută de acum 40 de ani

14 martie, 2018
printesa anne jpeg

Nu e un obicei nou de a recicla ţinute în cadrul familiei regale britanice, aşa că nu ne surprinde alegerea Prinţesei Anne de a alege o ţinută purtată anterior. S-a întâmplat în cadrul ceremoniei speciale de la Westminster Abbey, de zilele trecute.

În trecut versus prezent

Cum a fost prima ocazie în care Meghan Markle a participat la un eveniment oficial împreună cu Regina Elisabeta şi alţi membri ai familiei regale, Prinţesa Anne a trecut neobservată. Totuşi, la o privire mai atentă am sesizat că fiica Reginei Elisabeta a purtat o ţinută specială la ceremonia respectivă.

Prinţesa Anne alături de Regină. Sf. anilor `70.

Ea a reciclat o ţinută veche de aproape 40 de ani, care i-a venit - şi astăzi – ca turnată. Bucurându-se de o siluetă ca-n tinereţe, Prinţesa Anne poate purta cu uşurinţă orice ţinută din trecut. Ceea ce s-a şi întâmplat luni, când a apărut într-un palton bej, pe care l-a purtat prima oară la sfârşitul anilor `70.

Prezent. Accesorizarea este asemănătoare cu cea din trecut

Prinţesa Anne este cunoscută pentru modestia sa şi pentru preocuparea de a investi resursele coroanei doar în cauzele importante. Ea reciclează des ţinute din trecut şi-ncearcă să reprezinte monarhia britanică cu cât mai multă graţie şi onoare.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg