Prințesa Beatrice de York a împlinit 34 de ani. Sora sa, Prințesa Eugenie, a marcat momentul

9 august, 2022
Prințesa Beatrice de York (4) jpg

Prințesa Beatrice de York (Beatrice Elizabeth Mary, născută la 8 august 1988) este fiica cea mare a Prințului Andrew, Duce de York și a lui Sarah Ferguson, Ducesă de York. Ea este a zecea persoană și a treia femeie în linia de succesiune la tronul britanic.

Prințesa Beatrice de York jpg

Între cele două fiice ale Prințului Andrew există o legătură foarte strânsă, iar Eugenie nu a putut să nu marcheze ziua surorii sale mai mari printr-un colaj foto postat pe contul său de socializare. ”La mulți ani, sora mea mai mare specială”, a notat Prințesa Eugenie.

Prințesa Beatrice s-a căsătorit în vara anului 2020 cu alesul inimii sale, italianul Edoardo Mapelli Mozzi. Ceremonia a fost foarte strânsă, din cauza pandemiei de coronavirus, care a făcut ca cei doi să-și amâne o dată nunta. De aceea, s-au bucurat de doar 20 de invitați, printre care Regina Elisabeta a II-a și soțul său, Prințul Philip.

În urma căsătoriei, Beatrice a devenit singura mamă vitregă din cadrul familiei regale britanice, soţul ei având un fiu dintr-o relaţie anterioară, pe micuţul Christopher.

În septembrie 2021, Prințesa Beatrice a adus pe lume o fetiță, pe Sienna Elizabeth Mapelli Mozzi, primul copil al cuplului. Cei doi par că s-au reinventat anul acesta, au fost mult mai mondeni și chiar lăudați de criticii de modă pentru aparițiile lor publice.

Foto: Profimedia și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg