Prințesa Beatrice, fermecătoare și copilăroasă într-o rochie florală, de primăvară, seara, la Londra

24 aprilie, 2024

Prințesa Beatrice de York și soțul său, omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi au mers la un eveniment special marți, 23 aprilie 2024.

Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg

Frumosul cuplu regal a fost alături de prietena lor de familie Gabriella Peacock, care este și nașa fiicei lor Sienna. Reuniunea a celebrat lansarea celei de-a doua cărți a expertei în nutraceutice, volumul ”Două săptămâni pentru a întineri”, dar și relansarea gamei sale Longevity, la hotelul Broadwick Soho.

Prințesa Beatrice a fost spectaculoasă și apropo de subiectul serii... întinerită. Căci fiica Ducesei Sarah Ferguson are o siluetă zveltă, pielea foarte fermă și tonifiată, iar corpul adolescentin l-a evidențiat printr-o rochie florală, care i-a venit de minune.

Beatrice X jpg

Prințesa Beatrice iubește să se îmbrace în haine vesele. Este o caracteristică regală, moștenită chiar de la celebra sa bunică, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

Nepoata Regelui Charles, în vârstă de 35 de ani, a adus primăvara la eveniment în rochia sa scurtă de la ME+EM, un brand britanic preferat și de Regina Camilla, Prințesa de Wales, Ducesa de Edinburgh și multe altele.

Prințesa Beatrice a asortat ținutei florale o pereche de pantofi cu toc vișinii, o brățară simplă, aurie, și-a lăsat părul blond desfăcut și a ales un machiaj natural, care i-a evidențiat încă o dată trăsăturile frumoase.

Prințesa Beatrice și autoarea Gabriella Peacock sunt prietene apropiate de ani de zile, nutriționista chiar a povestit recent revistei HELLO! câteva detalii legate de fiica lui Beatrice și a lui Edoardo, Sienna pe care a botezat-o.

„Sienna este superbă, seamănă cu Bea”, a spus Gabriella, care a dezvăluit că va petrece timp cu Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi în Cotswolds în această vară.

Oferind o perspectivă adorabilă legată de Sienna, care încă nu și-a făcut debutul public oficial, Gabriella a spus: „Este îndrăzneață și cu o personalitate conturată.” Cea mai bună prietenă a lui Beatrice s-a grăbit s-o laude pe aceasta în rolul ei de mamă: ”Bea este o persoană foarte sufletistă, bună, empatică, amabilă, așa că maternitatea i s-a potrivit natural: este o mamă fantastică.”

Foto: GettyImages & X



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg