Prințesa Beatrice, prima apariție alături de fiul ei vitreg la Crăciunul regal

27 decembrie, 2022

Crăciunul regal de anul acesta a fost unul plin de premiere, din mai multe puncte de vedere.

Vorbim de primul Crăciun la Sandringham fără matriarha familiei regale britanice, Regina Elisabeta, plecată dintre noi în septembrie 2022. Și mai vorbim de primul Crăciun în care noul Rege Charles a făcut onorurile, alături de Regina consoartă Camilla și de noii Prinți de Wales, Kate și William. 

Prințesa Beatrice profimedia 0746494323 jpg

În plan secundar, însă, a ieșit în evidență Prințesa Beatrice și familia sa. Ei bine, vorbim, de asemenea, și de prima dată când fiul său vitreg, Christopher Woolf, a fost prezent alături de Beatrice și de soțul ei la tradiționala plimbare de Crăciun, de după slujba de la biserica de pe domeniul regal de la Sandringham.

Băiatul în vârstă de șase ani, care este fiul soțului lui Beatrice, Edoardo Mapelli Mozzi, din relația anterioară cu arhitecta americană Dara Huang, s-a alăturat, așadar, familiei regale la Sandringham, duminică, pe 25 decembrie.

În timpul plimbării anuale după slujba de Crăciun de la biserica Sfânta Maria Magdalena, Christopher a ținut mâna tatălui său și a mers între el și Beatrice. Cât despre fiica lui Beatrice cu Mozzi, Sienna, aceasta este prea mică și a fost lăsată acasă.

Christopher a fost văzut pentru prima dată în public cu familia mamei sale vitrege la Jubileul de Platină al regretatei Regine Elisabeta a II-a, în iunie 2022. Beatrice și Edoardo, care s-au căsătorit în iulie 2020 la Capela Regală a Tuturor Sfinților din Windsor Park, au devenit părinții unei fetițe în octombrie anul trecut, fetiță pe care au botezat-o Sienna. 

Reuniunea de anul acesta de la Sandringham marchează reîntoarcerea la tradiția de a petrece Crăciunul la reședința regală privată din Norfolk, după doi ani de absență. În 2020 și 2021, Regina Elisabeta a petrecut perioada festivă la Castelul Windsor, din cauza pandemiei de Covid-19, iar anul trecut, în mod special, suverana a trebuit să treacă peste sărbătorea ei preferată fără să-l mai aibă alături pe mult iubitul ei Philip.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum  foto   GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia   GettyImages 1241981523 jpg
Regina Letizia a Spaniei, Profimedia (1) jpg
Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Amalia in turneu in Caraibe   Curacao   pagina oficiala (1) jpg
Printul Edward profimedia 0722891474 jpg
Letizia și Felipe profimedia 0753435345 jpg
Elisabeta Jubileu (2) jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Prințul Harry   Profimedia jpg
Wales, Kate Middleton și William, Getty (1) jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
camilla
Prințesa Martha Louise vrea să se mărite cu șamanul Verrett jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}