Prințesa care „ar fi fost o regină uimitoare”! Dezvăluirile făcute de fostul majordom al Regelui Charles

16 august, 2024

Prințesa Anne și-a sărbătorit ieri cea de-a 74-a aniversare, iar fostul majordom al fratelui ei o laudă, dezvăluind cum este ea cu adevărat în spatele ușilor închise.

Ducii de Gloucester,Printul George,Printul William,Printul Louis,Printesa Kate,Printesa Charlotte,Regele Charles, Regina Camilla,Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor,Printesa Anne,Sir Timothy,Ducele de Kent   profimedia 0881840344 jpg

Prințesa Anne a fost lăudată de unul dintre foștii majordomi ai Regelui Charles, care a declarat că ar fi fost o „regină uimitoare”. Grant Harrold, care a lucrat pentru Regele Charles între 2004 și 2011, a afirmat că Prințesa Regală Anne, care a împlinit ieri 74 de ani, nu va „opri prea curând”, deoarece este pregătită să își intensifice și mai mult angajamentele regale pentru a-și sprijini fratele.

El a spus: „Prințesa Anne este una dintre cele mai ocupate figuri din familia regală britanică. Obișnuia să facă cel puțin de două ori mai multe angajamente decât William și Kate, și poate chiar mai multe decât regele. Anul acesta va fi la fel de ocupat pentru ea”. 

Fostul majordom regal a adăugat: „Este important pentru Anne să continue. Îi este greu să facă un pas înapoi sau să ia o pauză. Ea are această etică a muncii asidue care vine de la mama și tatăl ei. Ar fi fost o regină uimitoare”.

El a mai lăudat-o pe sora mai mare a Regelui Charles și a spus că este harnică, dar „amabilă și politicoasă”. El a dezvăluit că ea este exact „la fel în spatele ușilor închise ca și în public”. Fostul membru al personalului regal a explicat: „Anne este harnică, dar foarte amabilă și politicoasă. Ea are latura tăioasă a tatălui ei. Întotdeauna a vrut să facă singură toate lucrurile, dar a fost întotdeauna foarte amuzantă.

Am văzut-o adesea râzând cu tatăl ei când făceau grătare împreună. Puteai vedea cât de specială era legătura lor.” El a mai adăugat: „Anne este la fel în spatele ușilor închise ca și în public. 

O veți vedea cum își cumpără mâncarea de la magazinul local Waitrose sau aruncând o privire într-un magazin de antichități. Anne este foarte activă și dorește să își trăiască viața așa cum vrea ea.  Se descurcă singură și nu vrea întotdeauna ca cineva să-i sară în ajutor. Îi place să dețină controlul”. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG