Prințesa Caroline, Charlotte Casiraghi și cumnatele acesteia au strălucit la Balul Rozelor din Monaco

26 martie, 2023

Cel mai așteptat eveniment monden din Principatul de Monaco a avut loc aseară, cu participarea aproape integrală a familiei princiare.

Balul rozelor Monaco GettyImages 1476276495 jpg

Prințul Albert de Monaco și sora sa mai mare, Prințesa Caroline de Monaco, au fost gazdele Balului Rozelor, cel mai spectaculos eveniment caritabil organizat în Principat, gală ce a avut loc, ca în fiecare an, în Salle des Étoiles a clubului Sporting Monte-Carlo.

Tema de anul acesta a galei a fost Bollywood, una aleasă de Prințesa Caroline și de prietenul acesteia, designerul Christian Louboutin.

Prințul Albert și sora sa au fost însoțiți în seara cea mare de copiii lui Caroline, Andrea Casiraghi și soția sa, Tatiana Santo Domingo, Pierre Casiraghi și soția acestuia, Beatrice Boromeo, Charlotte Casiraghi și partenerul ei, Dimitri Rassam, și Prințesa Alexandra de Hanover și iubitul ei, Ben Sylvester Strautmann. 

Așa cum era de așteptat, Charlotte, Tatiana și Beatrice au fost cel mai bine îmbrăcate prezențe de la gala de aseară, una la care a absentat, ca de obicei, în ultimii ani, soția Prințului Albert, Charlene.

Conform celor scrise de ziarul italian Il Messaggero, soția lui Alberto nu este dorită de Caroline de Monaco la acest bal și nici ea, la rândul ei, nu-și dorește să participe la prestigioasa gală. 

Se spune că Charlene și cumnata sa, Caroline de Monaco, nu s-au înțeles niciodată pe deplin. Caroline consideră că comportamentul și felul de-a fi al soției lui Alberto sunt bizare, iar aceasta din urmă a fost mai mereu geloasă pe cumnata ei care, de la moartea mamei sale, Grace Kelly, în 1982, a primit rolul vacant de „Prima Doamnă a Principatului”. Și a continuat să se comporte ca atare, chiar și după ce Albert s-a căsătorit cu Charlene, în 2011.

Ei bine, tensiunile dintre cele două femei ar fi atât de mari, încât Caroline de Monaco și-ar dori să n-o întâlnească pe soția fratelui său la evenimentul organizat de ea în prestigioasa Salle des Etoiles din complexul Monte-Carlo Sporting. Și, cel puțin în ultimii trei ani, acest lucru nu s-a întâmplat.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg