Prințesa Caroline, Charlotte Casiraghi și cumnatele acesteia au strălucit la Balul Rozelor din Monaco

26 martie, 2023

Cel mai așteptat eveniment monden din Principatul de Monaco a avut loc aseară, cu participarea aproape integrală a familiei princiare.

Balul rozelor Monaco GettyImages 1476276495 jpg

Prințul Albert de Monaco și sora sa mai mare, Prințesa Caroline de Monaco, au fost gazdele Balului Rozelor, cel mai spectaculos eveniment caritabil organizat în Principat, gală ce a avut loc, ca în fiecare an, în Salle des Étoiles a clubului Sporting Monte-Carlo.

Tema de anul acesta a galei a fost Bollywood, una aleasă de Prințesa Caroline și de prietenul acesteia, designerul Christian Louboutin.

Prințul Albert și sora sa au fost însoțiți în seara cea mare de copiii lui Caroline, Andrea Casiraghi și soția sa, Tatiana Santo Domingo, Pierre Casiraghi și soția acestuia, Beatrice Boromeo, Charlotte Casiraghi și partenerul ei, Dimitri Rassam, și Prințesa Alexandra de Hanover și iubitul ei, Ben Sylvester Strautmann. 

Așa cum era de așteptat, Charlotte, Tatiana și Beatrice au fost cel mai bine îmbrăcate prezențe de la gala de aseară, una la care a absentat, ca de obicei, în ultimii ani, soția Prințului Albert, Charlene.

Conform celor scrise de ziarul italian Il Messaggero, soția lui Alberto nu este dorită de Caroline de Monaco la acest bal și nici ea, la rândul ei, nu-și dorește să participe la prestigioasa gală. 

Se spune că Charlene și cumnata sa, Caroline de Monaco, nu s-au înțeles niciodată pe deplin. Caroline consideră că comportamentul și felul de-a fi al soției lui Alberto sunt bizare, iar aceasta din urmă a fost mai mereu geloasă pe cumnata ei care, de la moartea mamei sale, Grace Kelly, în 1982, a primit rolul vacant de „Prima Doamnă a Principatului”. Și a continuat să se comporte ca atare, chiar și după ce Albert s-a căsătorit cu Charlene, în 2011.

Ei bine, tensiunile dintre cele două femei ar fi atât de mari, încât Caroline de Monaco și-ar dori să n-o întâlnească pe soția fratelui său la evenimentul organizat de ea în prestigioasa Salle des Etoiles din complexul Monte-Carlo Sporting. Și, cel puțin în ultimii trei ani, acest lucru nu s-a întâmplat.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry archie meghan markle jpeg
Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg
Andrea Casiraghi si familia profimedia 0779914475 jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Hussein si Rajwa profimedia 0780889565 jpg
Kate si William getty jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Regina Camilla la Garden Museum (2) jpg
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty jpg
Charlene de Monaco profimedia 0780585767 jpg
Regina Letizia profimedia 0781947731 jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, la rugby, Foto Profimedia (1) jpg
charles si camilla profi 8 jpg
diana si harry   profimedia jpg
printesa diana printul william jpg
Regele Charles a revenit la Londra (2) jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg