Prințesa Caroline, Charlotte Casiraghi și cumnatele acesteia au strălucit la Balul Rozelor din Monaco

26 martie, 2023

Cel mai așteptat eveniment monden din Principatul de Monaco a avut loc aseară, cu participarea aproape integrală a familiei princiare.

Balul rozelor Monaco GettyImages 1476276495 jpg

Prințul Albert de Monaco și sora sa mai mare, Prințesa Caroline de Monaco, au fost gazdele Balului Rozelor, cel mai spectaculos eveniment caritabil organizat în Principat, gală ce a avut loc, ca în fiecare an, în Salle des Étoiles a clubului Sporting Monte-Carlo.

Tema de anul acesta a galei a fost Bollywood, una aleasă de Prințesa Caroline și de prietenul acesteia, designerul Christian Louboutin.

Prințul Albert și sora sa au fost însoțiți în seara cea mare de copiii lui Caroline, Andrea Casiraghi și soția sa, Tatiana Santo Domingo, Pierre Casiraghi și soția acestuia, Beatrice Boromeo, Charlotte Casiraghi și partenerul ei, Dimitri Rassam, și Prințesa Alexandra de Hanover și iubitul ei, Ben Sylvester Strautmann. 

Așa cum era de așteptat, Charlotte, Tatiana și Beatrice au fost cel mai bine îmbrăcate prezențe de la gala de aseară, una la care a absentat, ca de obicei, în ultimii ani, soția Prințului Albert, Charlene.

Conform celor scrise de ziarul italian Il Messaggero, soția lui Alberto nu este dorită de Caroline de Monaco la acest bal și nici ea, la rândul ei, nu-și dorește să participe la prestigioasa gală. 

Se spune că Charlene și cumnata sa, Caroline de Monaco, nu s-au înțeles niciodată pe deplin. Caroline consideră că comportamentul și felul de-a fi al soției lui Alberto sunt bizare, iar aceasta din urmă a fost mai mereu geloasă pe cumnata ei care, de la moartea mamei sale, Grace Kelly, în 1982, a primit rolul vacant de „Prima Doamnă a Principatului”. Și a continuat să se comporte ca atare, chiar și după ce Albert s-a căsătorit cu Charlene, în 2011.

Ei bine, tensiunile dintre cele două femei ar fi atât de mari, încât Caroline de Monaco și-ar dori să n-o întâlnească pe soția fratelui său la evenimentul organizat de ea în prestigioasa Salle des Etoiles din complexul Monte-Carlo Sporting. Și, cel puțin în ultimii trei ani, acest lucru nu s-a întâmplat.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg