Prințesa Caroline de Monaco a înnobilat covorul roșu de la Cannes: alternativa ei la rochia de seară

24 mai, 2023

Prințesa Caroline de Monaco a produs o surpriză la Festivalul de la Cannes, atunci când și-a făcut apariția pe treptele Palais des Festival alături de actrița Carole Bouquet.

Caroline de Monaco profimedia 0777795613 jpg

Starurile din întreaga lume s-au adunat pe covorul roșu sâmbăta trecută, pe 20 mai, pentru proiecția filmului mult așteptat al lui Martin Scorsese, „Killers of The Flower Moon”, în prezența regizorului și a actorilor Robert De Niro și Leonardo Di Caprio.

Alături de distribuția de cinci stele prezentă pe prestigiosul covor roșu, s-au numărat și invitați de marcă, precum Prințesa Caroline de Monaco, care a făcut furori într-o ținută neașteptată.

Prințesa monegască în vârstă de 66 de ani a fost mai elegantă ca niciodată purtând un ansamblu Chanel format dintr-o jachetă din tweed în tonuri de albastru și pantaloni albi largi, până la podea, care ascundeau, astfel, pantofii în două tonuri. 

Sora Prințului Albert de Monaco a fost însoțită, cu această ocazie, de fiica Charlotte Casiraghi, care a purtat o rochie somptuoasă de la Chanel și a fost strălucitoare la brațul soțului ei, cineastul Dimitri Rassam, precum și de actrița franceză Carole Bouquet, la rândul ei foarte elegantă.

Dacă Caroline de Monaco și Carole Bouquet au pășit pentru prima dată pe covorul roșu al acestei ediții a Festivalului de Film de la Cannes, Charlotte Casiraghi și soțul ei au mai fost prezenți și în cadrul ceremoniei de deschidere.

Atunci, fiica Prințesei Caroline a fost însoțită și de cumnata ei și soția lui Pierre Casiraghi, fashionista italiană Beatrice Borromeo. Aceasta din urmă a fost ravisantă pe covorul roșu de la Cannes, într-o splendidă rochie neagră cu inserții dantelate bej, transparentă în zona bustului și cu talia bine marcată, cu atât mai mult cu cât nora Carolinei afișează o siluetă de manechin, în ciuda faptului că a născut, până acum, de două ori.

Până la urmă, eleganța de la palatul monegasc este una dovedită în timp, de către toate reprezentantele familiei princiare...

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg