Prințesa Caroline, o frumusețe fără vârstă la Balul Rozelor. Eleganța ei a rivalizat cu a lui Charlene

26 martie, 2024

Prințesa Caroline de Monaco a dominat în materie de eleganță seara disco, plină de paiete, la Balul Rozelor organizat în weekend.

Printesa Caroline, Printesa Charlene de Monaco, Printul Albert de Monaco la Balul rozelor  Palais Princier de Monaco (3) jpg

Gala tematică organizată anual de familia princiară din Monaco în beneficiul Fundației Prințesa Grace a fost inspirată, ediția aceasta, din moda anilor ’70.

Oaspeții au respectat tema disco din acest an, aleasă de directorul artistic al evenimentului, legendarul Christian Louboutin.

În vârstă de 67 de ani, Prințesa Caroline a atras toate privirile cu ținuta ei extrem de glamouroasă. Sora Prințului Albert a ales pentru seara de gală o rochie cu mâneci lungi de la Lanvin, cu un decolteu adânc și o centură neagră în jurul taliei. Ea și-a accesorizat ținuta cu un clutch asortat și bijuterii de cocktail.

Este prima dată după mult timp când le vedem pe cumnatele regale Caroline și Charlene participând împreună la această gală patronată de sora lui Albert, după ce s-a zvonit că fiica lui Grace Kelly nu agreează prezența lui Charlene la evenimentul ei de suflet.

Sunt ani buni de când umblă vorba prin Principat c-ar exista o rivalitate latentă între cele două cumnate regale, ca urmare a încercării surorii lui Albert de a-și păstra poziția dominantă la Palat, în ciuda faptului că atât ea, cât și cei patru copii ai săi au fost retrogradați în succesiunea la tron după apariția lui Charlene și, apoi, a gemenilor săi, Jacques și Gabriella. 

Prințesa Caroline și Prințesa Charlene foto profimedia 0823034615 jpg

Într-adevăr, Charlene a furat, cum era de așteptat, toată atenția cu ținuta ei extrem de elaborată și în temă cu dress code-ul impus. Soția lui Albert, care a lipsit de la balul de anul trecut, a arătat cât se poate de festiv într-o salopetă cu paiete, completată de o pereche de cercei tip candelabru.

Chiar și așa, Caroline a reușit să se impună drept una dintre cele mai bine îmbrăcate prezențe de la bal, eclipsând-o chiar și pe fashionista ei fiică mai mare, Charlotte Casiraghi. Aceasta a ales o rochie din satin cu paiete, de la brandul Chanel, care părea că s-ar fi așezat mai bine pe o siluetă cu forme. 

Foto: Getty Images, Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Prințul Albert și Prințesa Caroline foto Facebook jpg
Marele Duce Henri, Marea Ducesa Maria Teresa, Marele Duce Guillaume, Marea Ducesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois   FOTO Kary Barthelmey, Maison du Grand Duc (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (2) jpg
Regele Charles si Zara Tindall la Royal Windsor Horse Show   profimedia 0870758489 jpg
Regina Mary Regele Frederik și Regii Suediei profimedia 0870697321 jpg
Prințul Harry cu Regele Charles și Prințul Archie  foto   GettyImages jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg