Prințesa Caroline și-a scos din nou mezina în lume, pe timida Prințesă Alexandra

9 octombrie, 2023

Weekendul trecut, pe lângă apariția cuplului princiar la Zilele Zâmbetului, monegascii s-au bucurat s-o vadă și pe sora lui Albert de Monaco ieșind la un alt eveniment de tradiție organizat în Principat, însoțită fiind de fiica sa cea mică.

Printesa Caroline si mezina sa, Printesa Alexandra de Hanovra   profimedia 0812020666 jpg

A devenit o adevărată tradiție ca Prințesa Caroline de Hanovra să asiste în fiecare toamnă la concursul aranjamentelor florale din Principatul Monaco. Așa că și acum, pe 7 octombrie, sora Prințului Albert al II-lea a admirat din nou creațiile floriștilor veniți să se întreacă în măiestrie la Concursul Internațional al Buchetelor de Flori. De altfel, Prințesa Caroline este și președinta Garden Club de Monaco, care organizează această competiție anuală, deschisă atât profesioniștilor, cât și amatorilor și ajunsă acum la cea de-a 54-a ediție.

Anul acesta, Prințesa de Hanovra a descoperit buchetele inspirate de lumea circului în compania mezinei sale, Prințesa Alexandra de Hanovra. Timidă și încă neobișnuită să se prezinte în public la evenimentele oficiale, aceasta și-a urmat mama, zâmbind cu sfială. 

Cele două s-au plimbat printre creațiile florale și au descoperit lucrările câștigătoare, a căror listă este publicată pe site-ul guvernului monegasc. De asemenea, sora și nepoata Prințului Albert al II-lea au putut discuta cu membrii celor două jurii: unul oficial, alcătuit din profesori, autori internaționali și specialiști în artă florală, care acordă insignele de aur, argint și bronz, precum și Marele Premiu și Premiul Prințesa Grace de Monaco; și juriul special, alcătuit din personalități din lumea literară și artistică, care acordă, de asemenea, o serie de premii, printre care Premiul pentru originalitate, Premiul pentru farmec, Premiul pentru armonia culorilor și Premiul pentru umor.

Prințesa Alexandra are 24 de ani și este cea mai mică dintre cei patru copii ai surorii lui Albert de Monaco. Și, dacă mama sa este pe locul 3 în ordinea succesiunii la tronul monegasc, ea este pe locul 13 în ierarhia princiară. 

Ce are, însă, special această tânără este talentul la patinaj artistic, Prințesa Alexandra urmând acest sport de la vârsta de 10 ani și, în buna tradiție sportivă a familiei Grimaldi, reprezentând Principatul Monaco la câteva concursuri internaționale în Franța și Austria.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg