Prințesa Catharina-Amalia, debut fulminant cu o tiara prețioasă. Primul dineu de stat al viitoarei regine

18 aprilie, 2024

Prințesa moștenitoare olandeză a stat alături de părinții săi, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos și Regina Maxima, la dineul cu ștaif unde invitații de onoare au fost regele și regina Spaniei, Felipe și Letizia.

Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg

Avem în acest cadru istoric pe Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem-Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos fotografiați în timpul unui banchet de stat la Palatul Regal pe 17 aprilie 2024 la Amsterdam . Cuplul regal spaniol se află într-o vizită de stat de două zile în Olanda.

Pentru viitoarea regină olandeză acesta a fost debutul, este primul său dineu de stat, ocazie cu care a purtat una dintre cele mai prețioase diademe, celebra ”Ruby Peacock tiara”, tiara păun cu rubine.

Seara a fost spectaculoasă, iar membrii regali prezenți absolut fascinanți.

Prințesa moștenitoare Catharina-Amalia a Țărilor de Jos a marcat astfel un moment important al său, participând la prima vizită de stat. De asemenea, a primit și primul ei ordin străin, Ordinul Regal al Catolicei Isabela.

Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg

Tânăra de 20 de ani s-a alăturat părinților ei, Regele Willem-Alexander și Regina Maxima, în timp ce aceștia i-au găzduit miercuri pe Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei la un banchet de stat, la Palatul Regal din Amsterdam.

Este a patra oară în viață când viitoarea regină olandeză are ocazia să poarte diademă. De data aceasta, a ales o tiara uluitoare, Ruby Peacock, cu colier și cercei asortați. Părul ei blond a fost coafat într-un coc îngrijit, iar machiajul ei era unul proaspăt și natural.

Alături de familia regală olandeză s-au aflat și mama regelui Willem-Alexander, Prințesa Beatrix, dar și mătușa sa, Prințesa Margriet.

Cuplul regal spaniol a ajuns în Olanda marți seara, când Regele Felipe și Regina Letizia au participat la o recepție oferită de comunitatea spaniolă. Atunci regina a avut o ținută mult mai relaxată, dar foarte sexy, cu umerii goi, și o fustă din satin argintiu.

Regele Felipe și Regina Letizia GettyImages 2148866907 jpg

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg