Prințesa Catharina-Amalia, debut fulminant cu o tiara prețioasă. Primul dineu de stat al viitoarei regine

18 aprilie, 2024

Prințesa moștenitoare olandeză a stat alături de părinții săi, Regele Willem-Alexander al Țărilor de Jos și Regina Maxima, la dineul cu ștaif unde invitații de onoare au fost regele și regina Spaniei, Felipe și Letizia.

Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg

Avem în acest cadru istoric pe Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem-Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos fotografiați în timpul unui banchet de stat la Palatul Regal pe 17 aprilie 2024 la Amsterdam . Cuplul regal spaniol se află într-o vizită de stat de două zile în Olanda.

Pentru viitoarea regină olandeză acesta a fost debutul, este primul său dineu de stat, ocazie cu care a purtat una dintre cele mai prețioase diademe, celebra ”Ruby Peacock tiara”, tiara păun cu rubine.

Seara a fost spectaculoasă, iar membrii regali prezenți absolut fascinanți.

Prințesa moștenitoare Catharina-Amalia a Țărilor de Jos a marcat astfel un moment important al său, participând la prima vizită de stat. De asemenea, a primit și primul ei ordin străin, Ordinul Regal al Catolicei Isabela.

Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg

Tânăra de 20 de ani s-a alăturat părinților ei, Regele Willem-Alexander și Regina Maxima, în timp ce aceștia i-au găzduit miercuri pe Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei la un banchet de stat, la Palatul Regal din Amsterdam.

Este a patra oară în viață când viitoarea regină olandeză are ocazia să poarte diademă. De data aceasta, a ales o tiara uluitoare, Ruby Peacock, cu colier și cercei asortați. Părul ei blond a fost coafat într-un coc îngrijit, iar machiajul ei era unul proaspăt și natural.

Alături de familia regală olandeză s-au aflat și mama regelui Willem-Alexander, Prințesa Beatrix, dar și mătușa sa, Prințesa Margriet.

Cuplul regal spaniol a ajuns în Olanda marți seara, când Regele Felipe și Regina Letizia au participat la o recepție oferită de comunitatea spaniolă. Atunci regina a avut o ținută mult mai relaxată, dar foarte sexy, cu umerii goi, și o fustă din satin argintiu.

Regele Felipe și Regina Letizia GettyImages 2148866907 jpg

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și Marele Duce de Luxemburg PNG
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg