Prințesa Charlene de Monaco a renunțat la culorile închise. Cât costă rochia galbenă pe care a îmbrăcat-o la un eveniment

28 iulie, 2022
char8 jpg

Prințesa Charlene de Monaco s-a întâlnit, marți, cu câțiva dintre locuitorii azilului de bătrâni A Qietüdine din Monaco. Prințesa a făcut senzație într-o rochie colorată.

Charlene a purtat o rochie lungă galbenă de la Akris. Soția lui Albert de Monaco arăta superb în rochia lungă cu broderie, care se vinde cu 3.660 de lire sterline.

Prințesa Charlene a accesorizat ținuta cu un colier și cercei de perle.

În timpul acestei vizite emoționante, ea părea fericită și zâmbea în timp ce vorbea cu rezidenții și cu vârstnicii care stau în casa A Qietüdine.

Galbenul este o culoare neobișnuită pentru Prințesă, care optează adesea pentru tonuri mai simple și mai neutre.

Fanii regali au apelat la rețelele de socializare pentru a lăuda aspectul strălucitor al lui Charlene. “Îmi place croiala și culoarea”, a spus unul. "Arată minunat cu colierul ei de perle (nu genul de bijuterii pe care le poarta des)", a adăugat altul.

charle2 jpg

Prințesa a stat departe de viața publică timp de 18 luni și a bifat doar câteva apariții publice de când Palatul Regal i-a anunțat în martie  revenirea.

Charlene a contractat o infecție a sinusurilor în Africa de Sud anul trecut, așa că și-a petrecut cea mai bună parte din an în țara natală, recuperându-se.   

Ea a trăit separat de soțul ei și cei doi copii – gemenii de șapte ani Prințesa Gabriella și Prințul Jacques – timp de mai multe luni. 

Unele ziare au susținut că Charlene a rămas în Africa de Sud pentru a-și evita soțul, în timp ce altele au spus că cei doi doreau cu disperare să se reîntâlnească.

Charlene a declarat în iulie la South African News Channel24: „A fost o perioadă dificilă pentru mine. Îmi este foarte dor de soțul și copiii mei. Albert este stânca și puterea mea și fără dragostea și sprijinul lui nu aș fi reușit să trec peste această perioadă dureroasă”.

Fosta înotătoare s-a căsătorit cu Albert în 2011. Înainte de ceremonie, au existat speculații că prințesa încercă să evadeze din Monaco - afirmații pe care ea le-a negat vehement.

Dar, potrivit unor surse, prințesa era „anxioasă” și „absolut îngrozită” că o să spună ceva greșit la momentul respectiv. Recente pe Ok! Magazine

harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG
letizia profimedia 0711056552 jpg
met6 jpg
meghan markle colaj 4 jpg