Prințesa Charlene alege haine din ce în ce mai largi. Ascunde o sarcină sau își schimbă stilul?

29 mai, 2023

Fanii Prințesei de Monaco par a începe să creadă zvonurile apărute de o lună potrivit cărora Charlene ar fi însărcinată.

Prințul Albert este foarte afectuos cu soția sa, Prințesa Charlene
Prințul Albert este foarte afectuos cu soția sa, Prințesa Charlene

Motivul? E simplu. De ceva vreme, silueta Prințesei pare schimbată și mai mult, alege ținute din ce în ce mai largi, foarte diferite de stilul său de până acum.

Charlene și Albert, Marele Premiu F1 Monaco, 2023, Getty (3) jpg

Cel mai recent exemplu este apariția sa la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, unde a îmbrăcat o rochie lungă, largă, bleumarin, cu un detaliu colorat în partea din față. Mai mult, Prințesa Charlene de Monaco a renunțat la blond și s-a vopsit într-o nuanță de castaniu închis. O explicație poate fi că în sarcină este de preferat să nu te vopsești des, ori întreținerea părului blond este mult mai dificilă și mai migăloasă.

Încă de la încoronarea Regelui Charles s-au observat modificări ale siluetei Prințesei, iar Prințul Albert de Monaco pare a o proteja în continuu.

În ultima vreme, în toate ieșirile publice, Prințesa Charlene își ascunde abdomenul pe care de obicei îl marca fie cu taioare cambrate, fie cu curele.

Zvonurile legate de o potențială sarcină au apărut încă de acum o lună și au fost semnale mai ales în presa mondenă italiană.

Aparent chiar surse de la Palatul monegasc ar fi dezvăluit presei că Prințesa Charlene este însărcinată.

După presupusa criză conjugală dintre Prințesă și Albert de Monaco, e posibil să se fi rezolvat tensiunile ... cu o sarcină? Principatul Monaco vuiește! Surse neoficiale însă au constatat că Prințesa Charlene fie își ascunde burtica stând în spatele copiilor, fie casa de modă preferată a sa îi croiește ținute din ce în ce mai lejere!

Duminică, la cea mai recentă apariție publică, nu doar că rochia lui Charlene este total atipică stilului său, ci și Prințul Albert pare din cale afară de atent cu soția sa.

În cazul în care zvonurile sunt adevărate, ceva e cert. Dacă ascunde o sarcină, în mod clar începe să devină evidentă, n-o va mai putea ascunde prea mult, iar o veste mare poate veni de la Palat în orice clipă.

Și dacă este vorba de o sarcină, este firesc să o ascundă, întrucât Charlene are 45 de ani, iar la această vârstă, sarcinile trebuie atent supravegheate.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton (29) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton si Meghan Markle jpg
printul george gettyimages 477003500 jpeg
harry, william, meghan, kate jpg
Mohamed Al Fayed cu Prințesa Diana foto  GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto  Getty jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Regele Charles la Balmoral (6) jpg
Harry si Meghan GETTY jpg
costumul rosu purtat de Printesa Kate, acum si de Majestatea Sa Margareta  Profimedia, Casa Majestatii Sale jpg
Meghan Markle poze din culise 3 jpg
Kate Middleton și Prințul William foto  GettyImages jpg
India Hicks la nunta Dianei profimedia 0235756704 (5) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle sursa  GettyImages jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei a depus juramantul militar in fata tatalui sau, Regele Philippe al Belgiei  Casa Regala belgiana (1) jpg
Prințesa Anne și viceamiralul Sir Timothy Laurence, Getty (3) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu in vizita din Spania  Casa Majestatii Sale (16) jpeg