Prinţesa Charlene de Monaco, apariţie elegantă la Balul de Crăciun

5 decembrie, 2016
Exclusif   Prix spécial   No tabloids   No Web No Blog   La princesse Charlene de Monaco assiste à la 11ème édition du Bal de Noël à Monaco jpeg

Prinţesa Charlene de Monaco a fost o prezenţă strălucitoare şi elegantă, sâmbătă, pe 3 decembrie, la cea de-a 11 ediţie a Balului de Crăciun, organizat în Monte Carlo.

După ce a vizitat Satul lui Moş Crăciun alături de soţul Albert al II-lea şi de gemenii lor, prinţul Jacques şi prinţesa Gabriella, prinţesa în vârstă de 38 de ani a fost invitata de onoare a serii caritabile în care s-au strâns banii în folosul Fundaţiei Prinţesa Charlene de Monaco.

Charlene de Monaco la Balul de Crăciun

Alături de Sandrine Garbagnati-Knoell

Cu această ocazie, Charlene a purtat o rochie lungă de seară, neagră, transparentă în partea de sus, singura pată de culoare din ţinuta ei fiind rujul roşu intens.

Puţin mai devreme, familia suverană în Principatul de Monaco a inaugurat Satul lui Moş Crăciun, prezenţa lor în acest cadru festiv fiind o surpriză pentru mulţimea strânsă acolo. Vedetele evenimentului au fost, bineînţeles, micuţii gemeni care vor împlini, pe 10 decembrie, vârsta de doi ani.

Foto: hepta, instagramRecente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg