Prințesa Charlene de Monaco, eclipsată de mai tânăra sa cumnată la finala de tenis de la Monte-Carlo

15 aprilie, 2024

Duminică, pe 14 aprilie, Prințul Albert, Prințesa Charlène și fiul lor în vârstă de nouă ani, Prințul moștenitor Jacques, au participat la finala turneului de tenis de la Monte-Carlo.

Aceștia au fost însoțiți în loja regală și de alți membri ai familiei princiare de Monaco, printre care Pierre Casiraghi și soția sa, fashionista de origine italiană Beatrice Borromeo.

charlene monaco beatrice borromeo profimedia 0864842794 jpg

La sfârșitul meciului, tenismanul grec Stefano Tsitsipas a fost premiat chiar de către cuplul suveran Albert-Charlène, coordonați în ținutele lor cu sacouri de culoare închisă și pantaloni deschiși la culoare.

Arătând la fel de șic ca de obicei, prințesa în vârstă de 46 de ani, fostă înotătoare olimpică, a ales pentru această ocazie un blazer bleumarin cu pantaloni albi și o cămașă albastru deschis, completând outfitul cu o pereche de mocasini negri.

Eleganta prințesă a stat în lojă alături de cumnata sa, Beatrice Borromeo, nora Prințesei Caroline de Monaco și, spun unii, cel mai bine îmbrăcată dintre femeile Grimaldi.

Soția lui Pierre a ieșit în evidență în marea de bluemarin cu ținuta sa alcătuită dintr-un blazer turcoaz și pantaloni într-o nuanță complementară, cel mai probabil de la Dior, casă de modă pe care Beatrice o reprezintă din 2021, ca ambasador global.

Pierre Casiraghi și Beatrice Borromeo la finala de tenis de la Monte Carlo profimedia 0864826306 jpg

În vârstă de 38 de ani, italianca a fost fotografiată schimbând păreri cu Charlène în loja regală și având mici momente de tandrețe cu cel care-i este soț din 2015 și căruia frumoasa blondă i-a dăruit doi copii superbi.

Tânăra cumnată a Prințesei Charlene este o prezență constantă la show-urile de modă ale brandurilor de lux, aceasta fiind, la rândul ei, fost model pentru casele Chanel și Valentino. Cu toate acestea, ocupația principală a italiencei, înainte să-l cunoască pe nepotul lui Albert, a fost cea de jurnalistă, având, la un moment dat, chiar și o emisiune pe postul Rai 2.

Foto: Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Regele Felipe al Spaniei Foto GettyImages (4) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg