Prințesa Charlene de Monaco împlinește 45 de ani. Ce fericită era în primii ani de relație cu Albert!

25 ianuarie, 2023

Astăzi, 25 ianuarie, Prințesa Charlene de Monaco împlinește 45 de ani.

Charlene de Monaco, Getty jpg

Chiar dacă soțul lui Charlene, Prințul Albert, a fost diagnosticat cu COVID chiar înainte de ziua acesteia, suntem siguri că prințesa va avea parte de o aniversare plină de farmec alături de gemenii ei în vârstă de opt ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella.

Este a treia oară când Prințul Albert de Monaco se îmbolnăvește de COVID-19, însă suveranul în vârstă de 64 de ani este asimptomatic și lucrează de acasă. Dar chiar și-așa, acesta trebuie să se izoleze de soția sa, ceea ce înseamnă că Charlene nu-și va sărbători ziua de naștere împreună cu el.

Charlene Lynette Wittstock s-a născut pe 25 ianuarie 1978 în Bulawayo, Rhodesia (acum Zimbabwe), dar s-a mutat împreună cu familia ei în Africa de Sud în anul 1989, când avea 12 ani.

Viitoarea prințesă a arătat un talent pentru natație încă de la o vârstă fragedă și a câștigat trei medalii de aur și un argint la Jocurile All-Africa din 1999, de la Johannesburg. Înotătoarea olimpică din Africa de Sud și Prințul Albert de Monaco s-au întâlnit pentru prima dată la concursul de înot Mare Nostrum de la Monaco, în 2000, și și-au făcut debutul public de cuplu la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2006.

Într-un interviu pentru Vogue din 2011, Charlene rememorează acea perioadă: „Prima noastră apariție publică a fost la Jocurile Olimpice de la Torino, în 2006. Albert mă făcea să mă simt în largul meu. Era clar că împărtășim aceleași pasiuni; amândoi am devenit foarte implicați urmărind sportivii. Sportul este numitorul comun al vieții noastre.”

Charlene si Albert GettyImages 56819095 jpg

Ce-i drept, dacă judecăm după imaginile din acea perioadă, atunci când Albert și Charlene se aflau la începutul relației lor, vedem că Prințesa de Monaco afișa o fericire și o relaxare pe care nu le-am mai observat de mult în aparițiile ei recente. Zâmbete largi, până la urechi, gesturi tandre, afecțiune evidentă, toate au dispărut, între timp, din tabloul public afișat de cei doi.

Au apărut, în schimb, zvonuri legate de un mariaj de fațadă și de o suferință pe care Charlene o duce singură și încearcă să o camufleze, de dragul celor doi copii pe care-i poate pierde dacă-l părăsește pe Albert.

Sperăm ca anul acesta să fie unul mult mai fericit pentru o prințesă care pare din ce în ce mai tristă în fotografiile ei alături de Albert.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}