Prințesa Charlene de Monaco împlinește 45 de ani. Ce fericită era în primii ani de relație cu Albert!

25 ianuarie, 2023

Astăzi, 25 ianuarie, Prințesa Charlene de Monaco împlinește 45 de ani.

Charlene de Monaco, Getty jpg

Chiar dacă soțul lui Charlene, Prințul Albert, a fost diagnosticat cu COVID chiar înainte de ziua acesteia, suntem siguri că prințesa va avea parte de o aniversare plină de farmec alături de gemenii ei în vârstă de opt ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella.

Este a treia oară când Prințul Albert de Monaco se îmbolnăvește de COVID-19, însă suveranul în vârstă de 64 de ani este asimptomatic și lucrează de acasă. Dar chiar și-așa, acesta trebuie să se izoleze de soția sa, ceea ce înseamnă că Charlene nu-și va sărbători ziua de naștere împreună cu el.

Charlene Lynette Wittstock s-a născut pe 25 ianuarie 1978 în Bulawayo, Rhodesia (acum Zimbabwe), dar s-a mutat împreună cu familia ei în Africa de Sud în anul 1989, când avea 12 ani.

Viitoarea prințesă a arătat un talent pentru natație încă de la o vârstă fragedă și a câștigat trei medalii de aur și un argint la Jocurile All-Africa din 1999, de la Johannesburg. Înotătoarea olimpică din Africa de Sud și Prințul Albert de Monaco s-au întâlnit pentru prima dată la concursul de înot Mare Nostrum de la Monaco, în 2000, și și-au făcut debutul public de cuplu la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă din 2006.

Într-un interviu pentru Vogue din 2011, Charlene rememorează acea perioadă: „Prima noastră apariție publică a fost la Jocurile Olimpice de la Torino, în 2006. Albert mă făcea să mă simt în largul meu. Era clar că împărtășim aceleași pasiuni; amândoi am devenit foarte implicați urmărind sportivii. Sportul este numitorul comun al vieții noastre.”

Charlene si Albert GettyImages 56819095 jpg

Ce-i drept, dacă judecăm după imaginile din acea perioadă, atunci când Albert și Charlene se aflau la începutul relației lor, vedem că Prințesa de Monaco afișa o fericire și o relaxare pe care nu le-am mai observat de mult în aparițiile ei recente. Zâmbete largi, până la urechi, gesturi tandre, afecțiune evidentă, toate au dispărut, între timp, din tabloul public afișat de cei doi.

Au apărut, în schimb, zvonuri legate de un mariaj de fațadă și de o suferință pe care Charlene o duce singură și încearcă să o camufleze, de dragul celor doi copii pe care-i poate pierde dacă-l părăsește pe Albert.

Sperăm ca anul acesta să fie unul mult mai fericit pentru o prințesă care pare din ce în ce mai tristă în fotografiile ei alături de Albert.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg