Prințesa Charlene de Monaco, în cea mai surprinzătoare rochie a ei, după ce toată vara a ales salopete

16 septembrie, 2024

Prințesa Charlene de Monaco a ales să poarte cea mai neașteptată rochie a ei, la o ieșire care a avut loc sâmbătă, alături de soțul ei, Prințul Albert. 

Cuplul princiar a vizitat insula Saint-Honorat din Golful Cannes, acolo unde cei doi au participat la binecuvântarea a două clopote destinate capelei Sainte-Croix a mănăstirii în formă de turn, catalogată ca monument istoric.

Făcând o schimbare de stil neașteptată, după ce toată vara a ales să poarte public doar salopete, Prințesa Charlene, în vârstă de 46 de ani, a îmbrăcat o rochie midi cu imprimeu paisley de la brandul iubit favorit, Etro. Rochia prințesei născute în Africa de Sud iese în evidență cu mânecile episcop și ornamentele aurii care conferă un aer prețios materialului negru.

Adăugând rafinament ținutei sale atemporale, soția Prințului Albert și-a completat ținuta cu o pereche de balerini eleganți, din piele neagră, de la Gianvito Rossi, și cu o geantă clasică de la Louis Vuitton.

Este posibil ca prințesa monegască să facă trecerea spre alt tip de piese vestimentare, după ce, în ultima perioadă, a favorizat salopetele de orice fel, de la cele din materiale prețioase, purtate în seriale de gală, la cele de zi, cu imprimeuri văratice și completate de accesorii casual. 

Palais Princier a postat, în weekend, pe pagina oficială de Instagram mai multe detalii despre vizita cuplului princiar: „Dis de dimineață, Cuplul Princiar, întâmpinat pe insulă de părintele stareț Vladimir Gaudrat, a vizitat mănăstirea-turn, a cărei restaurare este aproape de finalizare. Acest loc emblematic de pe insulă va fi deschis publicului în vara anului 2025".

La un eveniment anterior, Prințesa Charlene a purtat o salopetă Diane von Furstenberg într-o nuanță de maro, cu print geometric, completată de o pereche de pantofi Manolo Blahnik.

Este a doua oară consecutiv când prințesa monegască poartă o salopetă de la Diane von Furstenberg. 

Pe 7 septembrie, Prințesa Charlene de Monaco a afișat o piesă similară în timpul evenimentului de închidere al concursului Crossing Calvi-Monaco pentru biciclete de apă, acolounde a participat, din nou, alături de soțul ei, Prințul Albert al II-lea.

Charlene și Albert de Monaco profimedia 0906081891 jpg

Pentru acest eveniment organizat de Fundația Prințesa Charlene, care a avut loc pe o plajă din Principat, Charlene a optat pentru un look casual, alegând o salopetă cu imprimeu geometric în tonuri de maro deschis.

Foto: Facebook, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg