Prinţesa Charlene de Monaco, însoţită de fratele ei la o gală în Monaco

16 aprilie, 2018
La princesse Charlène de Monaco assiste au gala de la 2ème édition du "Riviera water bike challenge" au yacht club de Monaco jpeg

De fiecare dată când Prinţesa Charlene de Monaco apare la vreo gală din Principat, toată lumea se aşteaptă să domine audienţa cu eleganţa ei, lucru care s-a întâmplat şi pe 14 aprilie, când blonda de 40 de ani a participat la un eveniment organizat la Yacht Club-ul din Monaco.

Prinţesa a purtat genul ei preferat de ţinută, şi anume o salopetă neagră cu model pe un umăr, creaţie Ralph Lauren, accesorizată cu o pereche de sandale aurii, foarte fine.

image

Interesant este că prinţesa nu a fost însoţită la această gală de soţul ei, Prinţul Albert (60), ci de fratele ei mai mic, Gareth Wittstock.

Dacă, în materie de ţinută, Charlene a fost impecabilă, nu acelaşi lucru se poate spune despre coafura prinţesei, una destul de neglijentă având în vedere standardele cu care ne-a obişnuit.

Fratele lui Charlene, al doilea din dreapta

image

Mai mult, pe chipul soţiei lui Albert apar semne din ce în ce mai evidente că sud-africanca ar fi apelat la ceva injecţii cu Botox, fără să exagereze, însă. Şi sperăm să rămână la acest stadiu...

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg