Prințesa Charlene de Monaco ne arată că poți să fii rafinată și modernă la o ieșire cu barca, pe mare

24 mai, 2024

Prințesa Charlene, soția Prințului Albert de Monaco, a uimit cu apariția ei în pantaloni skinny albi, la bordul unui vas! Totul pentru o cauză nobilă!

Prințesa Charlene Foto Profimedia (4) jpg

Prințesa Charlene a avut o apariție superbă, într-un look de zi șic, la bordul unei bărci, cu ocazia unui eveniment organizat de fundația sa caritabilă, Fundația Prințesa Charlene de Monaco.

Soția Prințului Albert de Monaco, care are 46 de ani, a fost văzută purtând o pereche de blugi skinny de un alb strălucitor, pe care i-a asortat cu un tricou alb. Piesa centrală și surprinzătoare a outfitului ei a fost hanoracul ultra cool Louis Vuitton, în nuanță bleumarin, acoperit cu monograma iconică LV, prins în talie cu un cordon. Regala a purtat și un machiaj simplu, cu un luciu strălucitor pe buze, iar părul blond l-a avut aranjat la spate.

Evenimentul caritabil Operation Poseidon a avut loc în colaborare cu Automobile Club of Monaco, în prezența fratelui prințesei, Gareth Wittstock, rareori văzut, care este secretarul general al fundației ei. 

Fundația Prințesei Charlene de Monaco, care e fostă înotătoare olimpică, urmărește să salveze vieți prin lupta împotriva înecului și prin educarea copiilor prin valoarea sportului.

Despre evenimentul la care a luat parte Prințesa Charlene au fost publicate mai multe informații pe pagina principală a Palatului Princiar din Monaco. „Operațiunea Poséidon 2024 🏁 În colaborare cu Fundația Prințesa Charlene de Monaco și cu Automobile Club de Monaco, evenimentul caritabil Opération Poséidon inițiat de Pierre Frolla, deținător a patru recorduri mondiale de scufundare liberă și ambasador al Fundației Prințesa Charlene de Monaco, a avut loc miercuri, 22 mai, la ora 10.30, în largul coastelor monegasce, în prezența Alteței Sale Regale Prințesa Charlene și a domnului Gareth Wittstock, secretar general al Fundației sale, subliniind importanța acestui eveniment pentru proiectele Fundației.

În timpul acestei scufundări spectaculoase, Pierre Frolla a cules steagul cu pătrățele simbolic al celui de-al 81-lea Mare Premiu de Formula 1 de la Monaco.”

Foto: Profimedia, Eric Mathon - Palatul Princiar din Monaco / Stéphane Danna - Departamentul de comunicareRecente pe Ok! Magazine

Grace Kelly foto GettyImages 1366731789 jpg
Kate Middleton Hugh Grosvenor jpg
Olivia Henson, Profimedia (1) jpg
Colaj Sarah Kate jpg
Camilla și Brigitte în Normandia, Profimedia (2) jpg
Nunta regală foto GettyImages 1051970640 jpg
Ziua Z   GettyImages 2155670964 jpg
Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages (1) jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0879172587 jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (8) jpg
2024 2 Principele Radu Cluj ©Transylvania Open 1000 jpeg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William  foto   Profimedia jpg
Camilla, Charles, Emanuel Macron, Brigitte Macron, Profimedia jpg
Charlene de Monaco la maternitate 2 foto Facebook jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg