Prințesa Charlene de Monaco ne arată că poți să fii rafinată și modernă la o ieșire cu barca, pe mare

24 mai, 2024

Prințesa Charlene, soția Prințului Albert de Monaco, a uimit cu apariția ei în pantaloni skinny albi, la bordul unui vas! Totul pentru o cauză nobilă!

Prințesa Charlene Foto Profimedia (4) jpg

Prințesa Charlene a avut o apariție superbă, într-un look de zi șic, la bordul unei bărci, cu ocazia unui eveniment organizat de fundația sa caritabilă, Fundația Prințesa Charlene de Monaco.

Soția Prințului Albert de Monaco, care are 46 de ani, a fost văzută purtând o pereche de blugi skinny de un alb strălucitor, pe care i-a asortat cu un tricou alb. Piesa centrală și surprinzătoare a outfitului ei a fost hanoracul ultra cool Louis Vuitton, în nuanță bleumarin, acoperit cu monograma iconică LV, prins în talie cu un cordon. Regala a purtat și un machiaj simplu, cu un luciu strălucitor pe buze, iar părul blond l-a avut aranjat la spate.

Evenimentul caritabil Operation Poseidon a avut loc în colaborare cu Automobile Club of Monaco, în prezența fratelui prințesei, Gareth Wittstock, rareori văzut, care este secretarul general al fundației ei. 

Fundația Prințesei Charlene de Monaco, care e fostă înotătoare olimpică, urmărește să salveze vieți prin lupta împotriva înecului și prin educarea copiilor prin valoarea sportului.

Despre evenimentul la care a luat parte Prințesa Charlene au fost publicate mai multe informații pe pagina principală a Palatului Princiar din Monaco. „Operațiunea Poséidon 2024 🏁 În colaborare cu Fundația Prințesa Charlene de Monaco și cu Automobile Club de Monaco, evenimentul caritabil Opération Poséidon inițiat de Pierre Frolla, deținător a patru recorduri mondiale de scufundare liberă și ambasador al Fundației Prințesa Charlene de Monaco, a avut loc miercuri, 22 mai, la ora 10.30, în largul coastelor monegasce, în prezența Alteței Sale Regale Prințesa Charlene și a domnului Gareth Wittstock, secretar general al Fundației sale, subliniind importanța acestui eveniment pentru proiectele Fundației.

În timpul acestei scufundări spectaculoase, Pierre Frolla a cules steagul cu pătrățele simbolic al celui de-al 81-lea Mare Premiu de Formula 1 de la Monaco.”

Foto: Profimedia, Eric Mathon - Palatul Princiar din Monaco / Stéphane Danna - Departamentul de comunicare



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg