Prințesa Charlene de Monaco revine la glam-ul știut: a fost ravisantă într-o rochie neagră, de seară

19 aprilie, 2023

Bârfele din jurul mariajului princiar de la Monaco au început să se mai estompeze după aparițiile recente ale lui Charlene de Monaco, alături de soțul ei, Prințul Albert.

Charlene și Albert profimedia 0769065343 jpg

Mai mult, prințesa monegască pare să fi revenit la aparițiile pline de glamour cu care ne obișnuise în trecut, așa cum a făcut-o la gala care a marcat 160 de ani de existență a consulatului monegasc din Florența, acolo unde a participat la brațul soțului ei.

Prințesa în vârstă de 45 de ani și-a făcut intrarea într-o rochie neagră strălucitoare de la brandul Akris, din tul și cu paiete, în valoare de 6.000 lire sterline.

Dar ceea ce a atras și mai mult atenția a fost părul ei recent vopsit, tuns pixie și aranjat într-un mod foarte șic, în timp ce machiajul a fost unul natural, dar și bine ales.

După ce au văzut imagini de la gala respectivă cu Prințesa Charlene, admiratorii regali au avut numai cuvinte de laudă la adresa soției Prințului Albert de Monaco. "A revenit!", a scris unul dintre aceștia, în timp ce altul a adăugat: "Acesta este cu siguranță stilul ei, este o femeie curajoasă, care își creează propriul drum, o respect pentru că a dus moda la un alt nivel decât ar fi putut orice alt regal".

O fană declarată a brandului Akris, Prințesa Charlene apelează adesea la casa de modă elvețiană pentru ținutele purtate la evenimentele oficiale și nu numai.

În ultimele săptămâni, cuplul a apărut frecvent împreună la evenimente din jurul Principatului de Monaco, inclusiv la o slujbă religioasă pentru regretatul tată al Prințului Albert, Prințul Rainier. Apariția lui Charlene și Albert vine după ce Palatul de la Monaco a fost forțat să emită o declarație prin care neagă zvonurile că cei doi ar fi în proces de divorț.

După ce publicația franceză ROYAUTÉ a anunțat că mariajul lor de 12 ani se apropie de sfârșit, un purtător de cuvânt al Principatului a spus că palatul „neagă oficial zvonurile rău intenționate propagate de revistă”.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg