Prințesa Charlene de Monaco revine la glam-ul știut: a fost ravisantă într-o rochie neagră, de seară

19 aprilie, 2023

Bârfele din jurul mariajului princiar de la Monaco au început să se mai estompeze după aparițiile recente ale lui Charlene de Monaco, alături de soțul ei, Prințul Albert.

Charlene și Albert profimedia 0769065343 jpg

Mai mult, prințesa monegască pare să fi revenit la aparițiile pline de glamour cu care ne obișnuise în trecut, așa cum a făcut-o la gala care a marcat 160 de ani de existență a consulatului monegasc din Florența, acolo unde a participat la brațul soțului ei.

Prințesa în vârstă de 45 de ani și-a făcut intrarea într-o rochie neagră strălucitoare de la brandul Akris, din tul și cu paiete, în valoare de 6.000 lire sterline.

Dar ceea ce a atras și mai mult atenția a fost părul ei recent vopsit, tuns pixie și aranjat într-un mod foarte șic, în timp ce machiajul a fost unul natural, dar și bine ales.

După ce au văzut imagini de la gala respectivă cu Prințesa Charlene, admiratorii regali au avut numai cuvinte de laudă la adresa soției Prințului Albert de Monaco. "A revenit!", a scris unul dintre aceștia, în timp ce altul a adăugat: "Acesta este cu siguranță stilul ei, este o femeie curajoasă, care își creează propriul drum, o respect pentru că a dus moda la un alt nivel decât ar fi putut orice alt regal".

O fană declarată a brandului Akris, Prințesa Charlene apelează adesea la casa de modă elvețiană pentru ținutele purtate la evenimentele oficiale și nu numai.

În ultimele săptămâni, cuplul a apărut frecvent împreună la evenimente din jurul Principatului de Monaco, inclusiv la o slujbă religioasă pentru regretatul tată al Prințului Albert, Prințul Rainier. Apariția lui Charlene și Albert vine după ce Palatul de la Monaco a fost forțat să emită o declarație prin care neagă zvonurile că cei doi ar fi în proces de divorț.

După ce publicația franceză ROYAUTÉ a anunțat că mariajul lor de 12 ani se apropie de sfârșit, un purtător de cuvânt al Principatului a spus că palatul „neagă oficial zvonurile rău intenționate propagate de revistă”.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg