Prințesa Charlène de Monaco s-a bucurat de un weekend cum n-a mai avut de mult timp

23 aprilie, 2024

Încă un weekend sportiv în micul principat! Prințesa și soțul ei au asistat la turneul de rugby de la Sainte Dévote, unde s-au înfruntat sportivi din întreaga lume.

Charlène de Monaco a avut un weekend pe sufletul ei. FOTO: Getty Images
Charlène de Monaco a avut un weekend pe sufletul ei. FOTO: Getty Images

Când vine vorba de sport, Prințesa Charlène de Monaco este întotdeauna prezentă! Pe 20 aprilie 2024, fosta campioană la natație a fost văzută pe stadionul Louis-II, unde a asistat la un eveniment sportiv care a devenit un punct de referință în Principat de la crearea sa în 2009: turneul de rugby Sainte Dévote. Organizat de Federația monegască de rugby în parteneriat cu Fundația Prințesa Charlène de Monaco, turneul invită iubitorii de rugby cu vârsta sub 12 ani din întreaga lume să participe la o zi întreagă de competiții și activități. Premiul pentru toți acești tineri sportivi: amintiri și întâlniri de neuitat!

Sub privirile atente ale prințesei, care a venit împreună cu soțul ei, Prințul Albert de Monaco, 24 de echipe din 21 de țări diferite au concurat timp de două zile pentru a încerca să câștige această competiție internațională. Ca în fiecare an, prințul și prințesa și-au arătat sprijinul pentru acest eveniment, care poartă numele sfântului patron al Principatului. Iar trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului a fost acordat unui sportiv monegasc.

Această a 12-a ediție, sponsorizată de Antoine Zeghdar, jucător de rugby în XV la Castres Olympique și la echipa franceză de rugby în 7, a fost câștigată de echipa Bulls BBRU din Africa de Sud. Un motiv în plus de bucurie pentru Prințesa Charlène, care este de origine sud-africană, să fie încântată. Pasionată de rugby încă din copilărie, fosta înotătoare a împărtășit entuziasmul juniorilor în timpul vizitei sale pe stadionul Louis-II.

Totodată, Prințesa Charlène, care a arătat foarte șic în jeanșii skinny mixați cu bluză ecru și sacou în aceeași nuanță, cu dungi subțiri, plus curea și pantofi camel, a putut conta și pe prezența fratelui ei, Gareth Wittstock, și el un fan al balului oval. A fost genul de ieșire în familie pe care soția Prințului Albert al II-lea o adoră!

FOTO: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (6) jpg
kate william george charlotte louis jpg