Prințesa Charlene, demnă de Grace Kelly. Cu părul lung și rochie glam, la Festivalul de la Cannes

19 mai, 2023

Charlene de Monaco este una dintre cele mai stilate femei din lume, lucru demonstrat și de aparițiile ei mai vechi, de dinaintea nunții cu Prințul Albert.

Anul acesta, soția Prințului Albert n-a fost de văzut, încă, pe covorul roșu al celebrului festival de film. Apariția ei cu siguranță că ar atrage atenția, căci vorbim de o prințesă care știe cum să se prezinte la un astfel de eveniment, când vine vorba despre parte de fashion.

Un domeniu pe care l-a dominat încă dinainte să devină, oficial, noua Prințesă de Monaco, în anul 2011. 

Charlene Monaco GettyImages 100022250 jpg

Cu un an înainte, pe atunci Charlene Wittstock strălucea la Gala Amfar care a avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes (foto sus). Pe atunci doar iubita lui Albert, Charlene a făcut furori într-o rochie somptuoasă și lungă, de culoare argintie, fără bretele. Minimalistă, dar plină de farmec, piesa a scos în evidență silueta sportivă a frumoasei blonde.

De remarcat este că, în 2010, înotătoarea își purta părul destul de lung în comparație cu tunsoarea actuală. În cadrul acelei ediții a Festivalului de Film de la Cannes, Charlène Wittstock optase pentru o coafură de inspirație retro, cu bob lung coafat în bucle glam.

În anul următor, 2011, Charlene și-a făcut din nou apariția la Gala Amfar, dar de data aceasta la brațul soțului ei, Prințul Albert al II-lea de Monaco, cu care sud-africanca s-a căsătorit pe 1 iulie în acel an.

De câțiva ani buni, prințesa preferă să-și poarte părul tuns foarte scurt, trecând în ultimul an de la un blond platinat la un castaniu mult mai sobru, culoare a părului e care a afișat-o după participarea la încoronarea Regelui Charles. Este vorba de un șaten închis cu reflexe de mahon. O nuanță de păr deosebit de trendy, care se potrivește de minune cu stilul prințesei și care i-a încântat enorm pe fanii cuplului princiar.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg