Prințesa Charlene, demnă de Grace Kelly. Cu părul lung și rochie glam, la Festivalul de la Cannes

19 mai, 2023

Charlene de Monaco este una dintre cele mai stilate femei din lume, lucru demonstrat și de aparițiile ei mai vechi, de dinaintea nunții cu Prințul Albert.

Anul acesta, soția Prințului Albert n-a fost de văzut, încă, pe covorul roșu al celebrului festival de film. Apariția ei cu siguranță că ar atrage atenția, căci vorbim de o prințesă care știe cum să se prezinte la un astfel de eveniment, când vine vorba despre parte de fashion.

Un domeniu pe care l-a dominat încă dinainte să devină, oficial, noua Prințesă de Monaco, în anul 2011. 

Charlene Monaco GettyImages 100022250 jpg

Cu un an înainte, pe atunci Charlene Wittstock strălucea la Gala Amfar care a avut loc la Hotel du Cap-Eden-Roc, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes (foto sus). Pe atunci doar iubita lui Albert, Charlene a făcut furori într-o rochie somptuoasă și lungă, de culoare argintie, fără bretele. Minimalistă, dar plină de farmec, piesa a scos în evidență silueta sportivă a frumoasei blonde.

De remarcat este că, în 2010, înotătoarea își purta părul destul de lung în comparație cu tunsoarea actuală. În cadrul acelei ediții a Festivalului de Film de la Cannes, Charlène Wittstock optase pentru o coafură de inspirație retro, cu bob lung coafat în bucle glam.

În anul următor, 2011, Charlene și-a făcut din nou apariția la Gala Amfar, dar de data aceasta la brațul soțului ei, Prințul Albert al II-lea de Monaco, cu care sud-africanca s-a căsătorit pe 1 iulie în acel an.

De câțiva ani buni, prințesa preferă să-și poarte părul tuns foarte scurt, trecând în ultimul an de la un blond platinat la un castaniu mult mai sobru, culoare a părului e care a afișat-o după participarea la încoronarea Regelui Charles. Este vorba de un șaten închis cu reflexe de mahon. O nuanță de păr deosebit de trendy, care se potrivește de minune cu stilul prințesei și care i-a încântat enorm pe fanii cuplului princiar.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate  william profi6 jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Regina Rania si nora sa la petrecerea cu henna   pagina oficiala (1) jpg
grace si rainier
Mick Jagger, Prințesa Margaret  foto   GettyImages jpg
Printul Alemayehu al Etiopiei ingropat in capela St George   Profimedia jpg
Munchen, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta regala din Bavaria Nymphenburg   Casa Majestatii Sale (3) jpeg
Regina Rania bleu (1) jpg
Regele Charles, Coronation Party fotografii AI   Neil Mason, Start Digital (15) png
5 regina elisabeta a marii britanii tanara 3 jpg jpeg
Nora Regina Rania Rajwa profimedia 0778570214 jpg
Printul Harry si Meghan Markle   profimedia 0741589185 jpg
Letizia Leonor Sofia profimedia 0779214461 jpg
Regele Charles, Regina Camilla  sursa   GettyImages jpg
regele charles (11) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
kate middleton costum roz (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg