Prințesa Charlene, din ce în ce mai înfloritoare! Ce gest minunat a făcut alături de soțul său, Prințul Albert de Monaco

13 septembrie, 2022
Prințesa Charlene și Prințul Albert Adăpost animale7 jpg

În sfârșit, putem observa că îndrăgita Prințesă de Monaco și-a revenit și se implică în acțiuni sociale alături de soțul său, Prințul Albert de Monaco.

Și din punct de vedere fizic Charlene este bine. Strălucitoare și zâmbitoare, anul negru prin care a trecut pare dat uitării. Problemele de sănătate au deconectat-o de la implicarea socială în proiecte pentru binele comunității, dar luni a participat alături de Albert la o acțiune minunată, cei doi regali punând bazele la propriu unui nou centru de protecție a animalelor.

Exaltată de misiunea importantă, Charlene radiază. Prințesa a primit flori și s-a bucurat să pună prima cărămidă a ceea ce va fi Adăpostul pentru Protecția Animalelor din Monaco.

Adăpostul va fi construit în Peille și se preconizează că va fi gata la sfârșitul lui 2023. Clădirea va asigura condiții excepționale pentru animalele care vor avea nevoie de ajutor.

Prințul Albert a anunțat cu această ocazie că adăpostul va beneficia de patronajul soției sale.

Prințesa Charlene este o mare iubitoare a animalelor și s-a implicat activ de multe ori în acțiuni de salvare, prin intermediul fundației sale. A ajutat inclusiv cazuri din Africa natală și a susținut o campanie de salvare a rinocerilor. Cu singuranță, Prințesa va fi foarte atașată de acest proiect și de Adăpostul pentru care a și pus prima cărămidă, în mod simbolic.

Charlene arată foarte bine, s-a întremat, este zâmbitoare și nu se mai sfiește să fie afectuoasă cu soțul său. Alteța Sa regală a îmbrăcat o ținută sobră, formată din pantaloni negri și cămașă albă, dar care i-a evidențiat perfecțiunea tenului. În continuare, Prințesa își ține părul tuns scurt, pare că s-a obișnuit așa și îi este foarte bine.

Foto: Eric Mathon / Palatul Princiar monegascRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023 FOTO Profimedia
Muna Hussein profimedia 0328276439 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (1) jpg
Will și Charles (1) jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
meghan - harry
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani (6) jpg
Regele Charles vrea un nou bucatar pentru meniu vegan   profimedia 0758139311 jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
James și Carole Middleton (1) jpg
caroline de monaco profimedia jpg
Prințesa Charlotte GettyImages 1243027554 jpg
Sussex și Oprah, profimedia 0596027715 jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Charles Harry si Meghan GETTY jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (2) jpg
Printesa Diana si Sarah Ferguson   profimedia 0614948177 jpg