Prințesa Charlene, din ce în ce mai zâmbăreață în compania soțului Albert. Ce șic a fost la Turul Franței

22 iulie, 2024

Prințesa Charlene de Monaco a fost foarte cool, ieri, când a sosit alături de soțul ei, Prințul Albert, la startul etapei finale a Turului Franței, care a plecat din Principat.

Charlene, mare iubitoare de sport, în vârstă de 46 de ani, și Prințul Albert, în vârstă de 66 de ani, cuplu care la începutul acestei luni a marcat cea de-a 13-a aniversare a nunții, au atras toate privirile înainte startul prestigioasei curse de ciclism, câștigată anul acesta de ciclistul sloven Tadej Pogačar.

Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891250623 jpg

Ca de obicei, prințesa monegască a fost imaginea bunului gust în ținuta ei alcătuită dintr-o bluză asimetrică, cu imprimeu tip zebră, pantaloni lungi albi și pantofi cu toc închiși la culoare, în ton cu geanta-fantezie, de mână.

La un moment dat, cuplul princiar a stârnit amuzamentul general atunci când prințesa i-a așezat soțului ei pe cap o pălărie branduită cu unul dintre sponsorii tradiționali ai turului ciclist. E clar că dinamica dintre cei doi nu mai este atât de tensionată ca-n anii trecuți, când nu puteai zări pe chipul lui Charlene nici măcar umbra unui zâmbet...

Ieșirea lor vine după cea de vineri seară, atunci când prințesa a făcut senzație la tradiționalul bal al Crucii Roșii de la Monte-Carlo.

Prințul Albert și Prințesa Charlene, însoțiți de fiica Prințesei Stephanie, Camille Gottlieb, au prezidat cea de-a 75-a gală a Crucii Roșii monegasce, care a avut loc în Sala Stelelor din clubul Sporting Monte-Carlo.

Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg

Așa cum era de așteptat, regina serii a fost Prințesa de Monaco, Charlene arătând ca un star de la Hollywood în rochia ei albă Louis Vuitton, croită pe corp, cu un decolteu bardot și o centură aurie în talie.

Accesorizată fără cusur, ca întotdeauna, prințesa în vârstă de 46 de ani și-a completat ținuta cu un clutch Louis Vuitton Bijou cu detalii aurii și un design cu imprimeu leopard, la care a asortat o pereche de cercei din aur galben, cu diamante.

Fosta sportivă i-a stat alături soțului ei, Prințul Albert al II-lea, în vârstă de 66 de ani, care s-a coordonat cu soția sa într-o ținută cu sacou de costum crem, pantaloni negri și o cravată de un roșu aprins.

În ceea ce o privește, Camille, în vârstă de 25 de ani, a ales pentru această ocazie o rochie sofisticată de bal, roșie cu paiete, cu o încrețitură spectaculoasă la nivelul bustului.

Foto: Facebook, profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg