Prințesa Charlene, divină într-o salopetă fără umeri, la o recepție pentru Marele Premiu de la Monaco

24 mai, 2024

Joi, cu ocazia recepției pentru cel de-al 81-lea Grand Prix de F1 de la Monaco, Prințul Albert al II-lea și Prințesa Charlene și-au întâmpinat oaspeții cu mare fast la Curtea de Onoare a Palatului princiar.

Celebra cursă de Formula 1 va avea loc duminică, 26 mai, pe circuitul de la Monte Carlo, iar cu trei zile înaintea marelui eveniment, suveranii statutul monegasc au organizat un dineu pentru toți cei implicați.

Charlene si Albert de Monaco Facebook jpg

Cu această ocazie, Prințesa Charlene a arătat pur și simplu ravisantă în salopeta ei într-o nuanță de verde petrol, completată de accesorii argintii precum o curea subțire în talie și pantofii cu vârf ascuțit.

Coafura prințesei s-a potrivit perfect cu ansamblul vestimentar, aceasta alegând să-și stilizeze într-un mod șic tunsoarea asimetrică cu breton, una care o prinde mai bine decât multe alte încercări stilistice recente. 

Cât despre Prințul Albert, acesta a fost la rândul lui extrem de elegant într-un costum închis la culoare, așa cum putem observa în acest portret cu ei postat pe pagina oficială de Facebook a Palatului monegasc.

Cu o zi înainte, prințesa a fost invitata de onoare a unui eveniment organizat pe mare, numit Operațiunea Poseidon, înscris în seria de acțiuni care promovează cel de-al 81-lea Grand Prix de la Monaco.

Soția Prințului Albert de Monaco, în vârstă de 46 de ani, a ales să poarte la acest eveniment o pereche de blugi skinny de un alb strălucitor, pe care i-a asortat cu un tricou alb, iar piesa centrală a fost o geacă de vânt ultra cool de la Louis Vuitton, într-o nuanță de bleumarin, prinsă în talie cu un cordon.

Evenimentul caritabil Operațiunea Poseidon a avut loc în colaborare cu Automobile Club of Monaco, în prezența fratelui prințesei, Gareth Wittstock, care este și secretarul general al fundației caritabile Prințesa Charlene de Monaco.

Evenimentul caritabil inițiat de Pierre Frolla, deținător a patru recorduri mondiale de scufundare liberă și ambasador al fundației soției lui Albert a avut loc în largul coastelor monegasce și se pare că a distrat-o foarte tare pe prințesă.

Foto: Facebook, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Eliza Spencer și Amelia Spencer, GettyImages jpg
Zara și Mike Tindall, 13 iunie, GettyImages (1) jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Margareta a României la Palatul Elisabeta foto Facebook jpg
Infanta Sofia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
William, GettyImages (1) jpg
Lady Louise, GettyImages (2) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles foto Getty Images (5) jpg