Prințesa Charlene, frumusețe regală la o gală strălucitoare. A îmbrăcat un costum cu pantaloni și paiete

26 februarie, 2024

Superba soție a Prințului Albert l-a însoțit pe acesta sâmbătă seară, la o gală strălucitoare, unde a confirmat încă o dată că este una dintre cel mai bine îmbrăcate femei regale.

Prințesa Charlene și Prințul Albert la o gală caritabilă, Palatul regal monegasc 2 jpg

Evenimentul caritabil s-a desfășurat în Franța, în luxoasa stațiune Courchevel.

Charlene și Albert, Palatul regal monegasc PNG

Charlene de Monaco a optat pentru negru strălucitor și s-a dovedit a fi alegerea câștigătoare. Pantalonii largi au prins teren în ultima vreme, devenind rapid preferații femeilor regale. Prințesa de la Monaco a fost răpitoare în acest outfit elegant, de seară: pantaloni largi, top și sacou, toate trei sclipitoare. În picioare, avea pantofi argintii, perfecți pentru o prințesă.

Charlene de Monaco a găzduit o gală de caritate pentru Fundația Prințesa Charlène din Monaco și pentru copiii Clubului Sportiv Courchevel.

Sâmbătă seara, prințesa cea blondă a fost susținută de Prințul Albert, din ce în ce mai iubitor, vrând parcă să confirme ce mariaj solid au, în ciuda tuturor zvonurilor. Și da, a fost un soț mândru, gata să recunoască meritele soției. Cei doi sunt foarte implicați în acțiuni caritabile.

Fundația omonimă a Prințesei Charlene lucrează pentru a salva și transforma viețile tinerilor din toate mediile, prin puterea educației și a sportului.

Charlene, mereu elegantă, și-a dovedit priceperea vestimentară și de data aceasta, când și-a făcut apariția ireproșabilă, sub lumina reflectoarelor.

Prințesa Charlene, care a experimentat mai multe culori de păr în ultimul an, pare să se stabilizeze din nou la nuanța de bond cald, miere. Nu i-a lipsit, ca de obicei, machiajul discret: fond de ten, fard de obraz trandafiriu și un luciu hidratant pe buze.

Prințesa născută în Africa este cunoscută drept una dintre cele mai elegante membre regale, cu o garderobă luxoasă, foarte scumpă. Ce-i drept, are o pasiune pentru brandurile de lux. Prințesa Charlene a devenit oarecum o expertă în vestimentație de când s-a căsătorit cu Prințul Albert.

Foto: Eric Mathon, Casa regală din MonacoRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg